Mattias Augustsson

Mattias Augustsson

Mattias Augustsson är mäklare på Fastighetsbyrån Falun

Mattias Augustsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-08. Mattias Augustsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 317 omdömen med ett betyg på 4.7. Mattias Augustsson har haft 63 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

317 omdömen om Mattias Augustsson

Sedan starten hos Reco 2019
Pär H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mattias Augustsson en del av Fastighetsbyrån Falun
Östra Främby

Han var bra trevlig och hjälpsam

Lavinia T
Östanfors

Jag hade jättebra upplevelse med Mattias. Han var väldigt proffsig och kunnig. Ska absolut rekommendera att ha han som mäklare!!

Hacina Ö
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Augustsson en del av Fastighetsbyrån Falun
Östanfors

Jag har tidigare anlitat Mattias som mäklare vid både försäljning och köp. När det nu var dags att sälja min lägenhet kändes det därför helt naturligt att vända mig till honom, även om jag inte hade någon annan att jämföra med. Anledningen till att jag gav 4/5 istället för en välförtjänt 5 var beskrivningen av lägenheten. Den kändes som en copy/paste från tidigare försäljning, utan uppdateringar kring förändringar i lägenheten, fastigheten eller föreningen. I övrigt är Mattias en otroligt trevlig, varm och lyhörd person....

Ludmila S
Lustigknopp

Väldigt professionell och samtidigt social, hjälpsam

Marie E
Centrum

Allt blev jättebra. Från början till slut.

Rolf K
Britsarvet

Trevlig, lättsam, och tillmötesgående.

Emelie G
Lustigknopp

Mattias var lyhörd, trevlig och mycket hjälpsam genom hela processen!

Sabina B
Britsarvet

Han är professionell, effektiv och kunnig. Det var trevligt att samarbeta med honom.

Susanne O
Centrum

Trevlig, engagerad och lösningsorienterad mäklare som möjliggjorde en smidig affär.

Sofie N
Östra Främby

Väldigt nöjd med hur hela köpet gick till! Mattias var proffsig, tillgänglig och gjorde processen trygg och smidig.