Monica Sahlin

Monica Sahlin

Monica Sahlin är mäklare på Fastighetsbyrån Falun

Monica Sahlin har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Monica Sahlin har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 104 omdömen med ett betyg på 4.7. Monica Sahlin har haft 46 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

104 omdömen om Monica Sahlin

Sedan starten hos Reco 2020
Göran H
Svärdsjö

Blev bra och personligt bemött av Monica. Hon förmedlade de frågor vi hade till säljaren. Har inget att klaga över..... ännu.

Helena H
Svärdsjö

Snabb att svara vid kontakt. Ger tydliga besked och hjälpsam kring de frågor vi ställt.

Hans Å
Uddnäs

Monica är profitionell och saklig och jobbar aktivt för att både säljare och köpare skall bli nöjda. Har löpande kontakt med parterna och har hög tillgänglighet

Lars G
Skutudden

Proffesionellt bemötande av en engagerad mäklare. Alltid tillgänglig vid frågeställningar.

Annette N
Enviken

Kan bara säga stt hon är en absolut toppenbra mäklaren. Engagerad glad efektiv och positiv 🌹

Sören N
Enviken

Hon får högsta betyg av mig. Fick ett trevligt och seriöst intryck av henne. Det blev lite "fart" på försäljningen. Ordning och reda. Ingen stiltje trots att hon hade flera försäljningar samtidigt, och en stundande semester. Bra att sätta upp en plan, och sedan hålla sig till den. Kommer absolut att rekommendera bekanta att anlita henne vid ev. husförsäljningar. Hatten av !

Lars-Åke D
Vika

Trevligt och proffesionellt bemötande Bra återkoppling Rekommenderar henne

Roger G
Vika

Blev bemött på ett mycket bra sätt. Hon hade koll på läget och uppdaterade oss hela tiden hur försäljningen fortskred. Vi blev väldigt nöjda med Monica.

Peter H
Övre Norslund

Trevlig och hjälpsam med en skönt avslappnad stil 👍

Emelie S
Haraldsbo

Jättebra bemötande och ger bra information. Snabb och hjälpsam direkt. Har fått mycket bra stöd och känner oss mycket nöjda.