Fastighetsbyrån Falun

• BadgeElevenYears
1 002
4.7
Ring 023-182 60 Dela

Välkommen till Fastighetsbyrån i Falun! Här har vi funnits sedan 1960-talet och tack vare vår mångåriga erfarenhet, det lokala nätverk vi byggt upp och vårt samarbete med banken kan vi ge dig goda förutsättningar till en lyckad och trygg bostadsaffär. Falun är en idyllisk småstad med mycket historia. Här finns också många...

1002 omdömen om Fastighetsbyrån Falun

Sedan starten hos Reco 2013

Åse R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mattias Augustsson en del av Fastighetsbyrån Falun
Centrum

Mycket bra bemötande , han är mycket proffsig och återkopplar genast när man ringer eller skriver med frågor eller funderingar. Trevlig person också. Det är enkelt att ha med honom att göra. Hela affären gick oväntat smidigt så jag rekommenderar gärna firman och Mattias

Ylva S
Lustigknopp

Trevligt bemötande och alltid snabb återkoppling.

Ulla L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Augustsson en del av Fastighetsbyrån Falun

Bra och tillmötesgående. Bra information

Kajsa K
Sundborn

Trevlig och hjälpsam! Jag har inget att klaga på.

Esbjörn T
Centrum

Mattias är otroligt positiv och glad som person, och han gör sitt yttersta för att vi som köpare och säljare ska känna oss trygga.

Kerstin H
Centrum

Mattias är en positiv möjliggörare . Kunnig och initierad. Jag har stort förtroende för honom och hans sätt att göra en affär i hamn. Tacksam och glad över affären

Lena J
Lustigknopp

Trevlig Kunnig Tillgänglig Trygg (Ingen bilförsäljartyp)

Kaj J

Kunnig, hjälpsam och trygg. Rekommenderas

Jimmy T
Östanfors

En toppen mäklare som gör det lilla extra för kunden!

Inga-Lill P
Lustigknopp

Mattias bemötte oss vänligt och professionellt. Vi kände oss trygga under hela köpprocessen, vilket är viktigt när man köper en bostad. Dessutom är det inte fel att möta en mäklare som är glad och social. Vi kan varmt rekommendera Mattias Augustsson som mäklare och vi hade gärna använt honom som mäklare när vi sålde vår bostad. Tyvärr var det inte möjligt eftersom mäklarna delat upp det så att de antingen mäklar lägenheter eller villor.

Cia H
Östanfors

Ett otroligt engagemang och intresse för kunden. Så proffsig på alla sätt och vis.

Lisa F
Britsarvet

Monica är en professionell mäklare med lugn! Hon förklarar hela processen, är stöttande. Pressar inte men ger klara besked. Rekommenderar henne varmt!

Thomas O
Galgberget

Jag har haft Mattias Augustsson som mäklare vid mitt bostadsköp. Han guidade mig tryggt mellan de olika objekten som var tillgängliga och som passade in på mina behov. Mattias var kunnig i de juridiska och affärsmässiga spörsmålen, vilket ingav stort förtroende. Att Mattias visade stort engagemang för att både jag som köpare och säljaren skulle komma överens om en trygg affär, bidrog till att båda parterna blev nöjda. Jag kan verkligen rekommendera Mattias som mäklare när ni funderar på att köpa bostad. // Thomas O

Marika S
Slätta

Monica har ett proffsigt bemötande. Hon är erfaren och har bra kommunikation med sina kunder. Jag har tidigare arbetat med Monica kring förvärv av fastighet och det finns en anledning att jag kontaktade henne vid försäljning igen.

Kristoffer S
Slätta

Väldigt duktig och ärlig mäklare. Som gör sitt alldeles yttersta för sina klienter. Har haft henne både vi köp av fastighet och försäljning av fastighet. Toppen duktig och kunnig

Johan F
Övre Norslund

Några av anledningarna till att välja Fastighetsbyrån är enligt er hemsida: 1. Vi gör våra kunder nöjda & 4. Trygg bostadsaffär. Under hela min bostadsaffär (som dragit ut på tiden då det blev problem vid tillträde) har mäklaren påtvingat mig att diskutera och sköta förhandlingar direkt med köparen, och när det tillslut blev gjort och överenskommet, så fick jag information av mäklaren att ”välja mina strider” & ”mina kollegor har bättre koll än dig”. Kommunikationen och informationen från mäklaren blev över tid sämre...

Marcel S
Köpte sitt hus med hjälp av Monica Sahlin en del av Fastighetsbyrån Falun

Proffesionellt, väldigt trevligt och målinriktad

Julia L
Centrum

Det är ingen slump att vi valt att anlita Mattias de gånger vi haft möjlighet. Hans lyhördhet gör att man känner sig trygg hela vägen i processen. Mattias är lättsam i sin kommunikation och mån om att vi som kund alltid förstår stegen i en bostadsaffär. Enligt vårt sätt att se på det så finns de bara en mäklare! Anlita Mattias!

Erik Martin N
Östanfors

Gott bemötande och god information. Alla hans råd har "gått hem", all från bestämmande av utgångspris till handläggning. Kan inte önska mer av en så ung mäklare. Han har att möta en god framtid med ännu fler erfarenheter.

Lucas A
Haga

Snabbt, smidig och enkel. Bra från start!

Roger H
Boda

Har inte haft äran att få träffa Monica. Det är min son och sonhustru som hade kontakten. Enligt dem var hon bra.

Gerd Christina Kersti M
Korsgården

Gustav är trevlig och behaglig att samarbeta med.. Vi har haft samma mål för ögonen - en snabb och effektiv process, dock utan göra avkall på tydlighet och noggrannhet. Jag är mycket nöjd!

Erica L
Sålde sitt hus med hjälp av Mattias Augustsson en del av Fastighetsbyrån Falun
Galgberget

Trygg och tillgänglig med öga för både kund och säljare!

Magnus E
Köpte sitt hus med hjälp av Mattias Augustsson en del av Fastighetsbyrån Falun
Galgberget

Lugn och stabil. Ej påträngande och "säljig"

Jim A
Sundborn

Mycket bra bemötande, affären har gått enkelt och smidigt. Kunskapen om marknaden, det personliga bemötandet och lusten att sälja gör att jag rekommenderar mäklaren.

Christian A

Trevlig, hjälpsam, tillgänglig

Anna B
Bjursås

Enkel att ha och göra med. Lättsam och proffsigt i sin roll. Mycket bra mäklare

Jannika B
Britsarvet

Trevlig, hjälpsam. Avtalat köpmöte dock blev försenat pga att Mattias inte kom i tid. Byrån var låst så vi kom inte in. Han kanske kunde ha ringt och sagt att han blev försenad. Något irriterad stämning

Leo M
Skuggarvet

Vi fick en flexibel tid för en husvisning som passade våra arbetstider. Mäklaren Monica Sahlin hade förståelse för kundspecifika detaljer. Vår köpeprocess gick smidigt.

Pavle P
Skuggarvet

Möte med Monica Sahlin var väldigt bra, bra och snabbt kontakt alltid haft även över röda dagar som vi uppskatade mycket!

Sophie R
Övre Norslund

Lugn och trevlig mäklare som visade flera lägenheter för oss innan vi hittade den som passade oss.

Olov B
Bjursås

Monica är korrekt på ett behagligt sätt, pratar ett (språk) så att en lekman förstår. Monica möter personer/folk på ett bra samt förtroendeingivande sätt.

Erik N
Skuggarvet

Monica är lyhörd, positiv och effektiv. Vi är supernöjda och tacksamma!

Jonas A
Kyrkbacken

- Bra bemötande - Att vara hjälpsam vid eventuellt köp, Monica levde upp till de förväntningarna bra. - Vi tycker att Monica var glad och positiv och gav oss ett bra bemötande och var väldigt hjälpsam.

Susanne H
Bjursås

Monica lotsade oss genom processen klokt och varsamt.

Margreth B
Herrhagen

Allt bra, snabb, medgörlig, trevlig, hjälpsam

Ylva B
Köpte sitt hus med hjälp av Gustav Eriksson en del av Fastighetsbyrån Falun
Sågmyra

En trevlig kille som verkar kunna det han håller på med. Jag tyckte visningen var bra och köpet har också gått bra, han kunde svara på frågorna jag har haft.

Andreas A
Herrhagen

Professionell mäklare med bra energi och approach. Tydliga veckovisa uppföljningar av antalet klick på internet och bra kommunikation kring planer på visningar av bostaden. Positiv attityd hela vägen och ett slutpris som hamnade nära det förväntade.

Madelene N
Centrum

Mattias har ett professionellt och vänligt bemötande. Han var alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Hans erfarenhet och kunskap bidrog till att vi kunde sälja våran bostad snabbt.

Hans L
Lustigknopp

Mattias är kunnig, trevlig och serviceminded. Vi har fått bra och snabb hjälp och alltid trevligt bemötande. Det känns tryggt att köpa bostad genom Mattias och Fastighetsbyrån.

Marie N
Sundborn

Mycket trevligt bemötande. Lätt att kommunicera med och alltid tillgänglig. Rekommenderas varmt.

Jan Mikael N
Sundborn

Lätt att komma i kontakt med, inger förtroende, uthållig, ödmjuk och trevlig.

Lena J
Blixbo

Öppen och välkomnande. Hög närvaro och kompetent.

Eija P
Herrhagen

Vi hade en bra dialog från visning till köp.

Sofie M
Bjursås

Varmt, men framför allt proffsigt bemötande från första stund! Vi har haft med Monica att göra både med köp och försäljning, skulle jag mot förmodan sälja eller köpa igen hade jag valt Monica alla dagar i veckan. Effektiv, rak och ärlig, hjälpsam och alltid med ett leende.

Marie J
Blixbo

Bra bemötande, smidig och proffsig i sitt arbete.

Bertil E
Sålde sitt hus med hjälp av Mattias Augustsson en del av Fastighetsbyrån Falun
Östanfors

En ung, glad, vänlig samt smart mäklare. Är helt nöjd med Mattias insats.

Anna C
Sålde sitt hus med hjälp av Monica Sahlin en del av Fastighetsbyrån Falun

Monica har jobbat hårt för att sälja vårt, tydligen ganska svårsålda, hus. Vi som säljare har misströstat flera gånger, men Monica har varit mycket bra på att uppmuntra och motivera oss. Och efer 12 visningar lyckades det till slut!

Mikael D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Jonsson en del av Fastighetsbyrån Falun
Centrum

Han bodde nära vårt objekt och var väldigt servieminded.

Marie D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Jonsson en del av Fastighetsbyrån Falun
Centrum

Han har tagit sig tid att försöka sälja även på obekväma tider, och det uppskattas av oss. Han har hjälpt oss praktiskt då vi bor långt bort.