Allt har varit jättebra, från visning till överlåtelse. Toppbetyg i alla moment!
Mattias Augustsson
Mattias Augustsson är mäklare på Fastighetsbyrån Falun
.Mattias Augustsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-08. Mattias Augustsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 346 omdömen med ett betyg på 4.8. Mattias Augustsson har haft 72 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
346 omdömen om Mattias Augustsson
Mattias var väldigt trevlig och lätt att ha att göra med. Allt gick smidigt och enkelt, och jag kände mig trygg genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Har alltid blivit bemött på ett mycket proffesionellt sätt. Han har varit tillgänglig och svarat snabbt och även varit mycket tillmötesgående med att lösa diverse problem.
En kanon man som hjälpt mig i den långvariga försäljningen av min lägenhet. Han har ställt upp för mig till 100 procent. Så tack Mattias du är guld värd och en jätte duktig mäklare🙏❤️
Mycket professionell och med personlig hållning. Vi är mycket nöjda med handläggningen av lägenhetsförsäljningen.
Han är både professionell och personlig. Två viktiga egenskaper när man gör en stor affär som ett lägenhets- eller husköp är. Vi har känt oss mycket trygga under affärens gång, och det har varit både lätt och trevligt att kommunicera med Mattias. Vi kan varmt rekommendera honom till andra.
Mattias är professionell, alltid tillgänglig för frågor. Smidigt köp.
Löste allt med försäljningen på ett jättebra och smidigt sätt då vi bodde en bit från Falun, gav oss tips på flyttstädning mm, stort tack för all hjälp.
Proffsig och trevlig. Har snabbt och korrekt svarat på uppkomna frågor och haft en tillmötesgående och positiv attityd. Lösningsfokuserad och flexibel.
Mattias var mån om oss som köpare och följde upp på ett bra och lagom personligt sätt.