Artig, kompetent och trevlig. Kan rekommenderas.
Andreas Allard
Andreas Allard är mäklare på Fastighetsbyrån Flen
.Andreas Allard har varit registrerad mäklare sedan 2011-02. Andreas Allard har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 244 omdömen med ett betyg på 4.7. Andreas Allard har haft 50 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
244 omdömen om Andreas Allard
Jag är van hur mäklare jobbar i Stockholm det skiljer sig en del utanför Stockholm. Där är mäklaren alltid med vid fotograferingen så det inte bara går av gammal vana. Att sälja objekt nära Stockholm som sommarställen så vänder man sig till huvudsak Stockholmare.
En mäklare med otroligt vilja att jobba, trevligt, tänksam, öppet för alla samtal som vi hade. Allt varit perfekt från första besöket. Det varit bara bra. Fått mycket hjälp av honom.
Man blir väl omhändertagen av Andreas. Vi hade höga förväntningar och våra förväntningar vart positiva bemötta. Trevlig, rolig och avslappnat
Han är en jätteduktig Mäklare.Trevlig o kunnig.
Väldigt påläst om området och fastigheten. Och enligt mig ett perfekt bemötande gentemot oss som köpare
Väldigt trevlig, svarar alltid på frågor och funderingar. Väldigt bra på sitt jobb och lyssnade på våra önskemål
Trevlig, kompetent, samarbetsvillig och lyhörd. Snabbare kontakt om man ringer än skickar sms eller mailar.
Bra och inga problem. Processen gick snabbt
Positiv upplevelse från dag ett! - Hjälpsam - Proffsig - Förtroendeingivande - Bra och snabb återkoppling Fick oss som köpare att känna oss trygga genom hela processen då det inte är var dag man gör en fastighetsaffär. Bra fastighetsmäklare och vi rekommenderar starkt Andreas. Vi syns på tillträdesdagen!