August Hollsten

August Hollsten

August Hollsten är mäklare på Fastighetsbyrån Flen

August Hollsten har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. August Hollsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 97 omdömen med ett betyg på 4.6. August Hollsten har haft 5 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-04

97 omdömen om August Hollsten

Juha L
Köpte sin lägenhet med hjälp av August Hollsten en del av Fastighetsbyrån Flen

Mycket trevlig. Snabb och smidig affär. Bra information om allt .så jag är väldigt nöjd och ser fram mot min nya bostad.

Christina W
Köpte sitt hus med hjälp av August Hollsten en del av Fastighetsbyrån Flen

Väldigt trevligt bemött. Mycket lättsam.Allt gick väldigt smidigt.

Håkan W
Köpte sitt hus med hjälp av August Hollsten en del av Fastighetsbyrån Flen

Bra visning och hade svar på våra frågor. Snabb på att återkoppla. Kompetent och trevlig.

Maria M
Sålde sitt hus med hjälp av August Hollsten en del av Fastighetsbyrån Flen

Mycket vänlig och positiv person som tydligt presenterade en plan, vad den innebar och på vilka erfarenheter den byggde. Vi hade pga rådande marknadsläge förväntat oss att en försäljning skulle kunna dra ut länge över tid, men den gick oerhört smidigt och framförallt fort. En ung man som kompenserade eventuell brist. På erfarenhet med ett positivt och inlyssnande sätt.

Madelene A
Mellösa

Trevligt bemötande, snabb återkoppling vid frågor och var snabb med att boka in nya visningar i jakten på en köpare.

Mikael S
Mellösa

Med tanke på att han hade fått ”ärva” objektet av kollegan så tycker jag att han skötte sig exemplariskt. Korrekt, saklig, trevlig och återkopplar på de frågor som dyker upp. Rekommenderas!

Ann-Margret J
Skebokvarn

Har bara träffat August vid kontraktsskrivningen. Inte haft någon kontakt innan, då vi köpt huset av goda vänner, tittat på huset, bestämt oss o s v utan någon mäklarkontakt. Men under den lilla stunden vi träffades gav August ett mycket trevligt intryck.

Erik Thomas Å

Trevligt uppträdande Påläst Pedagogisk Punktlig

Ronnie J
Skebokvarn

1:a kontakten var via telefon när vi lade bud. Mina förväntningar uppfylldes och jag fick behövlig information om husaffären. Husaffären var snabbt överstökad eftersom vi kände säljaren. Någon husvisning behövde August inte göra. Vid skrivning av köpekontrakt inställde vi oss vid Fastighetsförmedlingens tidigare adress och fick där vetskap att numer finns de inne i Flens centrum. Missade därför mötet med några minuter. August bad om ursäkt för att han missat att meddela mötesadressen. Vi bjöds på en slät kopp kaffe inför...

Monica Linn�a �
Skebokvarn

Det har fungerat bra. August har besvarat på frågor som vi haft. . Varit bra på att hjälpa oss med det tekniska . Varit pedagogiskt tydlig med alla steg i försäljningen av vårt hus.