August Hollsten

August Hollsten

August Hollsten är mäklare på Fastighetsbyrån Flen

August Hollsten har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. August Hollsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 146 omdömen med ett betyg på 4.7. August Hollsten har haft 25 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

146 omdömen om August Hollsten

Genat A
Skrev om August Hollsten en del av Fastighetsbyrån Flen

Bästa mäklare, Hjälper till och ger goda råd.

August H gillar detta
Bo Harald R
Bjuren

Väldigt kunnig och trygg som mäklare, lätt att få tag på, ser alltid till kundens bästa engagerad och positiv, vi alla i familjen rekommenderar honom varmt

Amer A
Bjuren

Tack så mycket fastighetsbyrån var mycke bra trävlig

Ulrika G
Orrhammar

Vänlig, punktlig, hjälpsam, serviceinriktad

Gustaf L
Flen

Trevlig, ambitiös och flexibel. Gjorde ett bra jobb för att få till en smidig affär genom att matcha bostaden med en köpare.

MINNA H
Flen

August är en mäklare med stort engagemang för att bostadsaffären ska bli så bra som möjligt för mig som kund. Jag upplever att August gör sitt bästa för att vara tillgänglig och skapa tillit vilket är viktigt för mig som kund när jag gör en av de största affärerna i livet. Jag kan varmt rekommendera August som mäklare till din nästa bostadsaffär.

Peter T
Bettna

Väldigt professionell och trevlig. Som köpare känner jag mig trygg.

Andreas N
Bettna

Av August som mäklare får du 10/10 i bemötande och en toppen kontakt genom hela processen vid försäljning från planering till slutmål. Otroligt trevlig person. Hade ingen erfarenhet av att sälja hus men August får en att känna sig trygg genom försäljningen.

Rolf G
Sparreholm

Mycket trevlig person som har hjälpt oss att sälja vårt hus i Sparreholm snabbt och väl skött. Tack och hälsningar från Rolf och Ampari

Linnéa J
Sparreholm

Trevligt & professionellt bemötande.