August Hollsten

August Hollsten

August Hollsten är mäklare på Fastighetsbyrån Flen

August Hollsten har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. August Hollsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 163 omdömen med ett betyg på 4.7. August Hollsten har haft 37 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

163 omdömen om August Hollsten

David B
Strömshammar

Vi är väldigt nöjda med vår bostadsaffär! August var väldigt rask, flexibel och tillmötesgående.

Elsa J
Malmköping Landsbygd

Professionell, trevlig och hjälpsam genom hela köpprocessen. Vi är mycket nöjda med bemötandet.

Evelina B
Malmköping Landsbygd

Vi har bara gott att säga om August som mäklare! Vi har upplevt honom avslappnad, kunnig och att han får saker gjorda snabbt och smidigt. Han har fått oss att känna oss trygga och nöjda. Har varit väldigt tillmötesgående och lätt att kommunicera med. Skulle med glädje anlita honom i framtiden!

Carl M
Malmköping Landsbygd

Mycket trevlig och kunnig mäklare! Höll bra kontakt och jobbade bra till vår fördel! Vi fick till en snabb försäljning vilket både vi som säljare och även köpare uppskattade!

Pia W
Köpte sitt hus med hjälp av August Hollsten en del av Fastighetsbyrån Flen

En trevlig och kunnig kille som en riktig mäklare!

Peter Roger B
Köpte sitt hus med hjälp av August Hollsten en del av Fastighetsbyrån Flen

Lugn och saklig. Lyssnar och svarar bra på frågor. Korrekt och noga i de juridiska delarna av affären.

Tobias T
Malmköping

Allt funkade väldigt bra med August från början till försäljning, kan varmt rekommendera August.

Arne G
Malmköping

Agust är en trevlig och lugn mäklare trots en stressig försäljning, kommer absolut att rekommendera honom till andra köpare. Med vänlig hälsning, Arne Gimring.

David M
Sålde sitt hus med hjälp av August Hollsten en del av Fastighetsbyrån Flen

Duktig, engagerad och bra att ha och göra med. Rekommenderas.

Fredrik N
Köpte sitt hus med hjälp av August Hollsten en del av Fastighetsbyrån Flen

Rekommenderar starkt August. Super trevlig, ödmjuk, lätt att ha och göra med. En riktigt pärla i regionen.