Trevligt bemötande. Snabbt och effektivt.
Robert Laigar
Robert Laigar är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
.Robert Laigar har varit registrerad mäklare sedan 1991-05. Robert Laigar har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 51 omdömen med ett betyg på 4.7. Robert Laigar har haft 1 försäljningar sen 2023-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-04 - 2023-08
51 omdömen om Robert Laigar
Seriös, kunnig, engagerad mäklare med lång erfarenhet! Uppfyllde alla våra förväntningar!
En mycket trevlig och kompetent mäklare! Rekommenderar honom varmt!
Jag tycker att allt sköttes mycket skickligt, trevligt bemötande vid visning samt snygg broschyr. Jag tycker att alla möten har varit trevliga och tydliga.
Vi är otroligt nöjda med allting, med Robert Laigar som mäklare är ni i trygga händer och får ett mycket proffsigt omhändertagande gällande allt från första presentation fram till avtalsskrivning med köparen.
Jag tycker att Roberts bemötande när vi köpte hus var lugnt och betryggande. En rak, öppen och ärlig kommunikation gjorde att jag som köpare kände mig trygg. Inga krusiduller utan enkel och ärlig kommunikation.
Vi sålde vår bostad via Robert, och vi upplevde honom som en trygg och erfaren mäklare. Därtill var han duktig på att dels lyssna och dels återkoppla kring dom tankar vi hade inför och efter försäljningen. En bra och erfaren person med god insyn i bostadsmarknaden.
Bra från start till mål. Bra information och vägledning. Både trevligt och framgångsrikt Anders Waas
Mycket påläst, snabba svar på frågor och trevligt bemötande!
Köpt & sålt, mycket bra bemötande. Kunnig, förtroende ingivande. Kan sitt område.