Gustav Fällström
Gustav Fällström är mäklare på Fastighetsbyrån Götene
.Gustav Fällström har varit registrerad mäklare sedan 2016-05. Gustav Fällström har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 241 omdömen med ett betyg på 4.9. Gustav Fällström har haft 50 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Jag har god lokal- och kundkännedom, är noggrann i mitt jobb och kan framhäva en bostad på ett mycket bra sätt. Dessutom är jag lugn, metodisk och social och gillar att träffa människor.
Vad gör du helst på fritiden?
Jag sjunger i kör och har intresse för sport.
Hur ser din drömbostad ut?
Det är mitt föräldrahem. En gård från 1800-talet.
Vad vet vi inte om dig?
Utöver att ha läst till fastighetsmäklare så är jag utbildad gymnasielärare i samhällskunskap och historia. Bra erfarenhet att ha med sig i fastighetsmäklaryrket!
2022-03 - 2023-02
241 omdömen om Gustav Fällström
Sedan starten hos Reco 2016
sålde sin lägenhet med hjälp av Gustav Fällström en del av Fastighetsbyrån Götene
Mycket aktiv, hjälpsam och proffsig.
sålde sitt hus med hjälp av Gustav Fällström en del av Fastighetsbyrån Götene
Gustav är en trevlig hjälpsam mäklare med sunda resonemang krig försäljning , han är även väldigt trevlig som person som vi fick starkt förtroende för vid vår försäljning
sålde sitt hus med hjälp av Gustav Fällström en del av Fastighetsbyrån Götene
Ett trevligt o engagerat bemötande.
Varit mycket hjälpsam o tillgänglig.
Bästa rekommendationer!!!! -
sålde sitt hus med hjälp av Gustav Fällström en del av Fastighetsbyrån Götene
Fantastisk mäklare, höga förväntningar av en så populär mäklare
Hela husförsäljningen har gått hur smidigt som helst, bara bra upplevelse vid försäljning -
köpte sitt hus med hjälp av Gustav Fällström en del av Fastighetsbyrån Götene
Den bästa mäklaren i götene.bjuder på sig själv,lätt att prata med och ringer alltid upp när han ser att han har missat samtal. skulle rekomendera Gustav alla dagar i veckan🙂
sålde sitt hus med hjälp av Gustav Fällström en del av Fastighetsbyrån Götene
Denna mäklare vet hur man pratar med kunder och är mycket lyhörd och tillmötesgående!
Han är tillgänglig vid frågor och funderingar och han sätter alltid kunden i första rum!
En mycket bra mäklare som jag gärna rekommenderar till andra som har funderingar kring försäljning! -
Grym mäklare, alltid tillgänglig och svarar snabbt. Tack vare Gustav så blev det en enkel och snabb försäljning.
sålde sitt hus med hjälp av Gustav Fällström en del av Fastighetsbyrån Götene
Är nöjd, blev bra och trevligt bemöt
Fått den hjälp jag behövt -
Världens bästa mäklare, snygg mustasch med!
köpte sin lägenhet med hjälp av Gustav Fällström en del av Fastighetsbyrån Götene
Det va en riktigt bra mäklare att få när det va första köpet på en lägenhet