Väldigt professionell i sitt arbete, saklig och tydlig! Väldigt lätt att förstå och lyssna på! Med glimten i ögat, nära till skratt och härlig humor gör försäljningen och alla olika steg som ska göras väldigt lätt! Rekommenderar verkligen om man vill ha en professionell, noggrann och mänsklig mäklare som gör försäljningen mycket lättare och trevligare!
Gustav Fällström
Gustav Fällström är mäklare på Fastighetsbyrån Götene
.Gustav Fällström har varit registrerad mäklare sedan 2016-05. Gustav Fällström har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 319 omdömen med ett betyg på 4.9. Gustav Fällström har haft 56 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
Jag har god lokal- och kundkännedom, är noggrann i mitt jobb och kan framhäva en bostad på ett mycket bra sätt. Dessutom är jag lugn, metodisk och social och gillar att träffa människor.
Vad gör du helst på fritiden?
Jag sjunger i kör och har intresse för sport.
Hur ser din drömbostad ut?
Det är mitt föräldrahem. En gård från 1800-talet.
Vad vet vi inte om dig?
Utöver att ha läst till fastighetsmäklare så är jag utbildad gymnasielärare i samhällskunskap och historia. Bra erfarenhet att ha med sig i fastighetsmäklaryrket!
2024-12 - 2025-11
319 omdömen om Gustav Fällström
Har inget annat än positivt att säga om Gustav. Han har gett ett seriöst intryck hela tiden och har förklarat vad som händer/kommer att hända på ett okomplicerat sätt genom hela processen.
Hej Gustav, en mycket bra man. Mvh Zakaria
Han är väldigt trevlig, glad och positiv med ett behagligt sätt som inte är påträngande. Dessutom noga och pålitlig, svarar alltid så fort han kan i telefon. Han återkommer med korrekta svar, och verkar väldigt kunnig och påläst. Han är lätt att tala med och kommer alltid snabbt med svar på konstiga förfrågningar som man kan ha. Han ger då en bra förklaring som är lätt att förstå som jag som kund kan vara osäker på. Jag har fått mycket bra information om det aktuella huset och vad som gäller vid ett köp. Han känns som...
Jag fick en mycket positiv känsla med Gustav och kände förtroende. Bra och ärlig mäklare som tar sig tid för alla ens frågor och funderingar.
Mycket sympatisk och professionell! Tillmötesgående i våra önskemål.
snabb, hjälpsam, tillmötesgående, flexibel.
Vi min fru och jag har båda blivit bemötta av Gustav Fällström på ett mycket öppet och förtroendegivande sätt. Vi har känt oss trygga i hans hjälp under hela tiden i processen av försäljningen av vår fastighet. Upplevt honom som mycket kunnig för sitt jobb.även med respekt för oss som säljare och vår motpart som köpare!!
Jordnära och gör så man förstår alla delar pedagogiskt
Gustav Fällström var duktig och kan sitt jobb.Vi var väldigt nöjda.