Fredrik Andersson

Fredrik Andersson

Fredrik Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Habo

Fredrik Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2023-02. Fredrik Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 15 omdömen med ett betyg på 4.6. Fredrik Andersson har haft 13 försäljningar sen 2023-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-04 - 2023-08

15 omdömen om Fredrik Andersson

Sedan starten hos Reco 2023
Tommie L
Bosebygd

Vänlig kontakt, tillmötesgående och ambitiös

Aco D
Bosebygd

Fredrik är pålitlig, alltid tillgänglig. Bästa mäklaren!

Thomas K
Mullsjö

Vi fick ett väldigt bra intryck av Fredrik. Trevlig och tillmötesgående genom hela processen. Fick ett gott förtroende. Hjälpte oss med våra önskemål.

Kerstin C
Mullsjö

Mycket bra kontakt under hela processen. Fick hjälp med all frågor. Trevlig och lätt att ha att göra med. Rekommenderar Fredrik till alla som skall sälja sina hus. Har haft kontakt med flera mäklare men fick bäst förtroende för Fredrik.

Lena S
Furusjö

Första intrycket av Fredrik var mycket bra, väldigt trevlig och kunnig mäklare som jag ger högsta betyg

Christopher G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrik Andersson en del av Fastighetsbyrån Habo
Habo

Jag tycker att Fredrik tog bra hand om försäljning av Lägenhet och bemötande av honom är jätte bra.

Adam A
Mullsjö

Trevlig mäklare, väldigt tillmötesgående och kollade upp saker som inte fanns information på. Förväntningarna var att mäklaren kunde förmedla för och nackdelar med boendet, information kring diverse rum/områden och om inte ta reda på det och återkoppla. Dessa uppfylldes. Bra upplevelse, köpet gick smidigt och var väl kommunicerat från mäklarens håll.

Leif K
Mullsjö

Duktig lugn sansad trevlig en man tycker om.

Josefin L
Mullsjö

Fredrik har hjälpt oss mycket i vårt bostadsköp. Han bemötte oss på ett bra och trevligt sätt under visningen och gav oss en bra bild av huset samt svarade på de frågor vi hade. Med tanke på att detta var första visningen vi var på hade vi inte några egentliga förväntningar på mäklaren förutom trevligt bemötande - vilket Fredrik levde upp till. Efter visningen tog Fredrik regelbunden kontakt med oss för att följa med i hur vi tänkte och var behjälplig i alla de funderingar vi hade. Vid kontraktskrivningen bidrog Fredrik...

Florence G
Gustav Adolf

Bra bemötande vid de 3 tillfällen han var här. Lugnande inverkan när jag tyckte det blev mycket, - Fick fel visitkort så jag kunde inte nå honom.