Evelyn Daniel

Evelyn Daniel

Evelyn Daniel är mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping

Evelyn Daniel har varit registrerad mäklare sedan 2013-01. Evelyn Daniel har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-08 och har fått 336 omdömen med ett betyg på 4.8. Evelyn Daniel har haft 17 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

336 omdömen om Evelyn Daniel

Sedan starten hos Reco 2014
Alagiyadura Sisuranga Ajantha S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Evelyn Daniel en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Huskvarna

Evelyn was really helpfull, as this was the first time we are buying a property in sweden. It was easy to communicate and work with Evelyn.

Svar från Evelyn Daniel

Thank you for giving me the opportunity to assist you with your purchase. And a big thank you for taking the time to leave a review — I truly appreciate it.

Bert K
Barnarp

Jag är mycket nöjd med samarbetet med Evelyn Daniel på Fastighetsbyrån. Hon var professionell, engagerad och gav ett tryggt intryck genom hela processen. Allt sköttes smidigt och på ett mycket bra sätt. Jag kan varmt rekommendera henne.

Svar från Evelyn Daniel

Tusen tack för att du tog dig tiden och lämnade en kommentar! Hoppas att ni kommer att trivas bra i det nya!

Peter L
Barnarp

Hon är väldigt trevlig. Hon svarar alltid på sms, mail och när man ringer. Hon är alltid tillmötesgående. Hon ger många tips. Rekommenderar starkt Evelyn.

Svar från Evelyn Daniel

Tack för ett gott samarbete och för förtroendet att förmedla er bostad!

Moris K
Barnarp

Jag hade kontakt med Evelyn Daniel på Fastighetsbyrån och min upplevelse var mycket positiv. Kommunikation var tydlig och professionell, och bemötandet var trevligt och hjälpsamt genom hela processen. Jag rekommenderar henne varmt.

Svar från Evelyn Daniel

Hej Moris, Tusen tack för att du tog dig tiden och lämnade ett omdöme. Var mycket trevligt att göra affärer tillsammans med er!

Alexander G
Kråkeryd

Fantastiskt bemötande av Evelyn! Med sin lyhördhet och proaktiva arbete möjliggjorde Evelyn en affär som inte kunde gått smidigare, bokstavligt talat. Proffsig, engagerad och en mycket duktig mäklare! Rekommenderas starkt!

Svar från Evelyn Daniel

Tack snälla Alexander för dina fina ord. Och tack för att jag fick förtroendet att hjälpa till med er bostadsförsäljning!

Molly G
Kråkeryd

Evelyn har varit lyhörd och ödmjuk under säljprocessen av vår bostad, hon är kompetent och professionell och dessa egenskaper tillsammans gör att jag inte kan tänka mig en bättre mäklare. Evelyn har omtanke i varje steg och det märks tydligt att hon tar hand om både säljare och köpare vilket har gjort att vår upplevelse av försäljningen av vår bostad varit 10/10.

Svar från Evelyn Daniel

Tack snälla för att du tog dig tiden och lämnade en kommentar. Värmande ord! Härligt att vi kunde göra en bra och smidig affär för både er och köparen!

Ronny A
Kråkeryd

Hej Andra affären jag gjort på kort tid med Evelyn återigen tycker jag hon är professionell i sitt arbete återkopplar alltid när man haft frågor och önskar svar, alltid positiv och glad kort sagt hon är en klippa som kommer klättra i sin karriär

Svar från Evelyn Daniel

Tack snälla för dina värmande ord! Ett nöje att göra affärer tillsammans med dig!

Clara H
Mullsjö

Hjärtligt och upplyftande bemötande. Noggran, tillgänglig och lösningsorienterad. Jag är mycket nöjd.

Svar från Evelyn Daniel

Tack för ett mycket gott samarbetet och att jag fick förtroendet att hjälpa till med er försäljning! Lycka till med packandet så ses vi snart :)

Niklas H
Mullsjö

Evelyn är en fantastisk mäklare. Professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med. Hon gjorde hela processen smidig och trygg från början till slut. Kan varmt rekommendera henne!

Svar från Evelyn Daniel

Hej Niklas, Tack snälla för ditt fina omdöme och för att jag fick förtroendet att hjälpa till med er försäljning!

Diana L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Evelyn Daniel en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Habo

Evelyn är en mycket professionell mäklare! Hon är väl insatt i allting och kan sin sak! Mycket duktig!

Svar från Evelyn Daniel

Tack Diana för dina fina ord, och förtroendet att hjälpa till med din bostadsförsäljning.