Serviceinriktad, trevlig och mycket ”arbetsvillig”
Christian Hansen
Christian Hansen är mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping
.Christian Hansen har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Christian Hansen har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 81 omdömen med ett betyg på 4.7. Christian Hansen har haft 14 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
81 omdömen om Christian Hansen
Mycket trevlig och tillmötesgående utan att på något sätt vara påstridig eller visa otrevliga försäljarmaner.
Christian är Kunnig, trygg och pedagogisk. Vi är mycket nöjda och glada över att vi fick sålt vårt hus så snabbt. Vi kan varmt rekommendera Christian.
Christian var jättebra. Lugn, tydlig och förtroendeingivande.
Bra och personligt bemötande. Smidig att samarbeta med och gav ett proffsigt intryck.
Mycket kunnig och trevlig,förklarade på ett förstående sätt alla detaljer!
Kunnig, inte påträngande och framfusig. Professionellt bemötande.
Serviceinriktad och snabb. Höll på de regler som finns vid försäljning vilket ger förtroende
Trevlig väl påläst. Hade väl inte så stora förväntningar. Men det jag ville veta. Kunde han svara på.Inga problem vid skrivningen. Förklarade allt på ett bra sätt.
Vi upplevde en väldigt trevlig och hjälpsam mäklare, som även talade om hur man gör inför en visning eftersom man inte har någon erfarenhet av detta.