Försäljningen gick väldigt smidigt.
Fastighetsbyrån Jönköping
På Fastighetsbyrån i Jönköping arbetar vi på ett ärligt, engagerat sätt och sätter alltid våra kunders behov i fokus! Funderar du på att köpa eller sälja en fastighet i Jönköping? Efter 50 år här i trakten har vi lärt oss en del om både bostadsmarknaden och människorna här, så låt oss hjälpa dig inför din bostadsaffär. Vill...
1969 omdömen om Fastighetsbyrån Jönköping
Sedan starten hos Reco 2013
God kommunikativ, trevlig och bemötande.
Tack för det fina omdömet Leo :)
Trevligt och bra bemötande. Gav råd och snabba svar
Tusen tack för det fina omdömet :) Vi ses på tillträdet :)
,.............................
Gör sitt yttersta i varje läge. Påläst och effektiv.Kan varmt rekommendera Marius.
Trevlig professionell, behjälplig
Bra proffesionellt bemötande. Snabb och effektiv hantering av affären i sin helhet.
Pålitlig och trygg fastighetsmäklare som är påläst och skapar ett varmt bemötande.
Han är hjälpsam, ärlig och mycket trevlig. Kunnig i det han gör.
Tydlig, snabb och med personligt bemötande!
Mycket proffisionell och lyhörd. Smidig att jobba med för såväl säljare som köpare.
Med sin långa erfarenhet som mäklare i Jönköpings-området var Daniel ett utmärkt stöd i försäljningen av vår lägenhet på Bymarken. Daniel ledde oss igenom hela processen på ett proffsigt sätt och med ett resultat som överträffade våra förväntningar. Tack Daniel! /Joakim D
Fick direkt en bra känsla när jag träffade Marius. För mig är relationen och tryggheten väldigt viktigt och detta upplevde jag direkt med Marius. Han är lyhörd, pedagogisk och mån om att allt ska kännas bra för mig som säljare. Vid försäljningen av min lägenhet upplevde jag att Marius var tydlig hela vägen och väldigt lätt att kontakta, om både små som stora frågor.
Trevligt bemötande,en bra presentation av bostaden förklarade bra då jag hade frågor ang hur hela processen går till från visning till budgivning och ev köp.
Utmärkt, inget att klaga på och allt fungerade som förväntat.
Marius är en otroligt handlingskraftig och kompetent mäklare som ser till både köparens och säljarens bästa. Han är professionell på alla plan och han levde upp till alla de förväntningar vi hade inför val av mäklare. Rekommenderar varmt Marius!
Malin har har varit helt otroligt bra under hela försäljningsprocessen av mitt hut! Professionellt bemötande. Påläst, kunning och under hela föräsljningsprocessen gett topp klass service! Jag kan varmt rekommendera Malin som mäklare!
Tusen tusen tack för det fina omdömet!! Vi ses på tillträdet :)
Jenny är en mycket professionell, trevlig och kompetent mäklare. Hon har varit tillgänglig under hela processen, vilket vi har uppskattat enormt.
Said är en kunnig och bra mäklare som man med en gång får förtroende för. Något som växer under processens gång tills man sålt sitt objekt. Att han är en trevlig person utöver ovan nämnda superlativ skapar ett vinnande koncept. Vi rekommenderar verkligen Said.
Kan varmt rekommendera Josephine när du ska sälja eller köpa fastighet! Hon är noggrann, tydlig, påläst & väldigt kommunikativ på flera kanaler & i ord. Hon har även en känsla för marknaden och ett fint bemötande! Så dom bästa rekommendationerna får hon av mig!
Jag blev trevligt bemött från första stund. Som förstagångsköpare blev jag lotsad genom processen på ett grundligt och pedagogiskt sätt och jag kände mig trygg genom hela resan. Det var inte svårt att få kontakt, var han upptagen så ringde han snart upp och kändes aldrig stressad.
Genomtrevligt och vänligt bemötande. Noggrann genomgång av dokument och köpprocedur.
hej, svårt att sätta betyg som innebär att jag upplever en dålig service till nästa steg som var helt ok. Men skall försöka motivera mitt svar. Jag upplevde att mäklaren var svår att få kontakt med. Svarade aldrig på ett mail. Ringde dock upp när man ringt, Vilket var bra. Men gav aldrig det lilla extra. Fick en känsla av att mäklaren kände säljaren vilket påverkade mitt förtroende i affären, och att hon skall agera opartiskt. Kommer ha svårt att rekomendera henne till andra eller använda mig av henne själv.
Från vår allra första kontakt på telefon har Malin bemött mig med respekt, varit lyhörd för mina frågor och funderingar och varit otroligtprofessionell. Hennes långa brancherfarenhet lyser igenom och är betryggande påläst i sin roll som mäklare. Hennes genuina intresse och engagemang avgjorde affären och hennes omtanke för både mig som köpare och säljaren, har varit en hjärtvärmande. Stort tack bästa Malin, du är guld värd!
Hej Sophia, Tusen tack för det fina omdömet, det värmer så mycket :) Vi ses tills tillträdet :)
Malin är mycket engagerad och tålmodig, och ger gärna råd och tips. Hon får mina varmaste rekommendationer för den som ska sälja sin bostad.
Tusen tusen tack för det fina omdömet :) Och tack för du har rekommenderat mig vidare till personer som de känner :)
Hej, Tycker att vi landade i en bra kontakt till slut. Där vi hade en öppen dialog och bra samarbete.
Jobbar snabbt, proffsigt och effektivt. Är lugn och hjälpsam.
Trevlig, effektiv och tillmötesgående.
Tusen tack för det fina omdömet! Ses på tillträdet :)
Marius är en ambitiös och professionell mäklare med en exceptionell servicekänsla. Hans kunskap och engagemang imponerade på oss, och vi är mycket nöjda med hans arbete.
Påläst och trevlig bemötande och inte ”jobbig ”
Tusen tack för det fina omdömet :)
Marius är trevlig, lyhörd, saklig och tillgänglig. Som köparen var upplevelsen att Marius jobbar lika mycket för köparens intresse som för säljarens intresse.
Vi vill varmt rekommendera Marius för hans fantastiska hjälp vid vår husförsäljning. Han tog verkligen väl hand om hela processen och gjorde det både smidig och trygg. Marius är inte bara trevlig och väl bemötande, utan också oerhört kunnig när det gäller försäljning. Hans erfarenhet och professionalism märktes tydligt genom hela processen, och vi kände oss hela tiden i trygga händer. Vi är väldigt nöjda med hans arbete och kan verkligen rekommendera honom till andra som går i sälj tankar!
Malin är en otroligt bra människa. Hon vet hur man ska möta sina kunder ok förklarar hur allt går till . Vi är super glada att vi tog henne som våran mäklare , vi kommer lätt rekommendera henne till andra som ska sälja eller köpa .
Tusen tack för det otroligt fina omdömet 🥰
Jag är supernöjd med Said Alltid positiv-ansvarstagande-alltid kontaktbar mm.mm Said levde upp till förväntningarna o lite till Kunde inte fått en bättre mäklare
Mycket proffsigt och trevligt bemötande. Även Saids kollega Jenny gjorde ett mycket bra jobb.
Mycket informativ, trevlig och snabb. Ordningsam och proffsig!
Tusen tack för det fina omdömet Sven :)
Mycket trevlig, ärlig och proffsig mäklare
Toppbetyg , kunnig och engagerad mäklare. Motsvarade fullt ut de förväntningar vi hade. Kan varmt rekomenderas.
Tusen tack för det fina omdömet Christel :)
En av dom prffsigaste mäklaren jag anlitat, detta är tredje bostaden jag säljer totalt med olika mäklare.
Tusen tack för det fina omdömet 😊 vi ses på tillträde!
Hon var jätte bra och hon var glad och har bra bemötande.
Snabbt och proffsigt, allt gick otroligt fort vi är så nöjda.
Hon är mycket bra på alla sätt och viss.
Rebecka gjorde ett fantastiskt bra jobb, framförallt uppskattade vi att hon är tydlig i sin kommunikation, påläst, väl förberedd och dessutom väldigt trevlig att ha att göra med. Rekommenderas varmt!
Said är mycket trevlig och hade ett varmt bemötande. Vi är väldigt nöjda med vårt bostadsköp hittills!
Said är en väldigt trevlig och kompetent mäklare. Han tar sig tid för frågor och det är tydligt att han gör ett gott arbete både för säljare och köpare.
Vi blev bra bemötta Hon skötta allt snabbt o smidigt Allt flöt på
Hej Emelie, Tusen tack för det fina omdömet :)
Proffsig, glad och enkel att köpa bostad av
Tusen tack för det fina omdömet Petra! Kul när det gick så snabbt och enkelt i denna affär :)
Vi har bara otroligt goda rekommendationer. Malin har visat hur smidigt och enkelt det var att sälja huset. Vi har hållits underrättade och hjälpta på ett positivt och förklarande sätt genom hela säljprocessen och fram för allt är vi nöjda med försäljningspriset. Bästa säljcoachen!
Tusen tack för det fina omdömet 🥰
Vi har bara otroligt goda rekommendationer, Malin
Tusen tack för det fina omdömet 🥰
Han skötte vår fastighetsaffär på ett professionellt, sakligt och bra sätt.