Fastighetsbyrån Jönköping

Fastighetsbyrån Jönköping

• BadgeThirteenYears
2 227
4.7

På Fastighetsbyrån i Jönköping arbetar vi på ett ärligt, engagerat sätt och sätter alltid våra kunders behov i fokus! Funderar du på att köpa eller sälja en fastighet i Jönköping? Efter 50 år här i trakten har vi lärt oss en del om både bostadsmarknaden och människorna här, så låt oss hjälpa dig inför din bostadsaffär. Vill...

2227 omdömen om Fastighetsbyrån Jönköping

Sedan starten hos Reco 2013

Lena N
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Lagerquist en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Vättersnäs

Trevlig, sympatisk och jag kan varmt rekommendera honom som mäklare.

Nils N
Vättersnäs

Han är hemskt trevlig och tillmötesgåend, rekomenderas varmt.

Svar från Anders Lagerquist

Tack för rekommendationen! Det har varit riktigt trevligt att hjälpa er med försäljningen. Ha ett trevligt slut på sommaren:)

Ewa S
Mullsjö

Anders är en mycket trevlig och sympatisk person, som är lätt att få kontakt med. Han bemötte oss med ett lugn och professionellt sätt. Vi har känt ett mycket stort förtroende för honom, lugnt och sakligt har han förklarat hur allt skulle gå till. Han har informerat och berättat så vi har vetat vad som hände under försäljningen. Han har skött försäljningen på ett fantastiskt trevligt och bra sätt. Vi hade inte trott att det skulle gå så fort. Vi har aldrig känt någon stress eftersom Anders har skött allt så bra. En mycket...

Svar från Anders Lagerquist

Tack för era vänliga ord! Det värmer verkligen att läsa era tankar och jag är glad över att ni har känt er trygga och välinformerade genom hela försäljningsprocessen. För mig är det viktigt att skapa ett lugn, vara tydlig i kommunikationen och finnas tillgänglig från start till mål. Att få hjälpa er med försäljningen av det härliga huset har varit ett stort nöje, och jag är glad att vi tillsammans kunde nå ett så snabbt och bra resultat utan att ni behövde känna någon stress längs vägen. Stort tack för ert förtroende och...

Micael Peter S
Huskvarna Stensholm

Mån om sina kunders bästa och gör det lilla extra som mäklare att vi som kund skulle bli nöjda.

Marcus H
Sålde sitt hus med hjälp av Said Ajkunic en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Huskvarna

Hej Jag tycker att Said har gjort ett bra jobb med vår försäljning, han har varit lugn och strategisk och haft en bra plan, utan att har har pressat oss på något sätt. Han har lyssnat på oss vad vi hade att säga. Så tack Said för det jobb du har gjort för oss. Fortsätt att vara du, med de lugn och den goa attityden, det skapar förtroende hos dina kunder. MVH Marcus Hessel

Maria H
Sålde sitt hus med hjälp av Said Ajkunic en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Huskvarna

Saidi är ingen typisk försäljare och det menar jag som något positivt. En del kan vara alldeles för på för att sälja och tjäna pengar. Man upplever honom ödmjuk och inkännande. Mån om att kunden ska bli nöjd och stressar inte på något. Därför får man förtroendet för honom. Jag tycker han är kunnig och professionell. Han ger bra råd.

Enaz M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Karin Spåre en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Huskvarna Norrängen

Mäklaren var bra, trevlig och professionell. Allt gick smidigt och kommunikationen fungerade bra.

Eivor B
Sålde sitt hus med hjälp av Evelyn Daniel en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Bankeryd

Evelyn är väldig engagerad och tillmötesgående. mycket empatisk och kunnig.

Anton K
Köpte sitt hus med hjälp av Josephine Stern en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Skärstad

Mycket bra mäklare som svarar och hjälper till med alla frågor man har

Hanna B
Sålde sitt hus med hjälp av Evelyn Daniel en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Norrahammar

Förtroendeingivande och väldigt bra. Kändes som hon hade lite ont om tid emellanåt men det gick ju vägen ändå.

Patrik Y
Sålde sitt hus med hjälp av Josephine Stern en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Tenhult

Väldigt proffsig och hjälpte oss hela vägen på ett utmärkt sätt vid vår försäljning. Rekommenderas skarpt.

Anders Petter B
Axamo

Anders har varit positiv, realistisk och engagerad. Han har goda kunskaper både om byggnader och husförsäljning och en gedigen erfarenhet i mäklararnbetet. Han har varit lätt att nå och utgjort ett gott stöd för mig som kund. Jag rekommenderar honom varmt

Svar från Anders Lagerquist

Tack min namne för dina värmande ord. Det har varit härligt och spännande att få hjälpa dig med försäljningen i ditt charmiga hem. Hoppas du får en riktigt härlig sommar och att flytten går bra. Vi ses i höst! Anders

Moa A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jenny Eriksson en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Gräshagen

Kunde inte ha varit smidigare! Jenny har varit toppen genom hela processen. Alltid trevlig, tillgänglig och professionell. Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera henne!

Ingela J
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Lagerquist en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Axamo

Jag är otroligt nöjd med hela processen. Anders är professionell, engagerad och väldigt tillgänglig. Jag kände mig trygg och fick alltid snabb återkoppling. Bemötandet var personligt och varmt.

Svar från Anders Lagerquist

Stort tack, vad kul att höra! 😊 Det har varit väldigt roligt att få hjälpa dig i köpet och jag är verkligen glad att du känt dig trygg hela vägen. Ha en härlig sommar så ses vi i höst igen!

Roger S
Köpte sitt hus med hjälp av Evelyn Daniel en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Norrahammar

Mycket trevligt bemötande med stor kunskap, dock var hennes sidekick av sämre kvalitet,

Ann-Charlotte G
Köpte sitt hus med hjälp av Evelyn Daniel en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Norrahammar

Lyhörd, kompetent, informativ å väldigt trevlig, lätt att få tag på.

Svar från Evelyn Daniel

Tack så mycket! Blir verkligen glad att höra och kul att få hjälpa till 😊 Hälsa Ingemar och har en riktigt härlig sommar!

Anton T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Lagerquist en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Bymarken

Lugn, pedagogisk och rutinerad.

Svar från Anders Lagerquist

Stort tack, vad kul att höra! 😊 Jag försöker alltid hålla det lugnt och tydligt, så det känns verkligen roligt att du upplevde det så. Tack för förtroendet! Ha en bra sommar!

Admira N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Said Ajkunic en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Ekhagen

Vi är mycket nöjda med Said som sålde vår lägenhet. Han är väldigt trevlig och lyhörd och har lyssnat på våra önskemål. Rekommenderas starkt.

Carolina R
Norrahammar

Trevlig och vänlig mäklare, med god kunskap om huset!

Svar från Anders Lagerquist

Tack så mycket för dina fina ord! Det gläder mig och jag strävar alltid efter att ge både trygg och professionell hjälp genom hela affären. Ha en härlig sommar:)

Jonathan S
Strandängen

Supernöjda med vår kontakt med Said. Han var alltid tillgänglig och lyhörd genom hela processen, och det kändes verkligen förtroendeingivande att ha honom som mäklare. Professionellt bemötande från start till mål, rekommenderar!

Lennart L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Said Ajkunic en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Ekhagen

Mycket trevligt och varmt bemötande vid första visningen en 2:a som var för liten. Möttes av stor förståelse trots att objektet inte passade. Said pejlade av vad vi trodde att vi var ute efter och visade en lägenhet speciellt för oss som troligen skulle passa våra behov. Fortsatt positiv kontakt trots att vi var runt på ett tjugotal visningar. Mycket hjälpsam när vi skulle guida oss igenom lånelöfte etc. Said gav ett mycket gott intryck och blev som en vän som skulle hjälpa oss med att fullfölja vår dröm.

Timmy B
Strandängen

Said är en mycket professionell och tillmötesgående mäklare som gjorde hela affären smidig och trygg.

Ingemar K
Norrahammar

Trevlig och hjälpsam. Tappade inte tålamodet trots att mitt hus var svårsålt.

Svar från Anders Lagerquist

Jag är glad att jag kunde hjälpa dig genom hela processen, även när det tog lite längre tid. Mitt mål är alltid att finnas där och ge stöd hela vägen! Stort tack för ditt förtroende! Trevlig sommar!

Britt-Marie W
Köpte sitt hus med hjälp av Christian Hansen en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Vätterslund

Han var vänlig, lyhörd och proffsig. Snabb att besvara frågor, kan rekommendera honom

Josefin B
Ekhagen

Trevlig, snabb och mycket bra på återkoppling och uppdateringar. Hjälpsam och glad. Kan varmt rekommendera henne

Lisa B

Jenny var snabb på återkoppling och proffsig! Kan varmt rekommendera henne som mäklare. /Lisa

Jonathan T
Gräshagen

Det är andra gången vi anlitar Said som mäklare och den graden av professionalism han uppvisat följt av mild ödjmukhet inger inget annat än ett starkt förtroende.

Lisa K
Gräshagen

Vi blev bemötta hur bra som helst och kända oss omhändertagna. Said är jättetrevlig och hjälpsam och bryr sig om en. Vi kände oss jättetrygga.

Irene A
Tokarp

Mycket trevligt och positivt bemötande. Snabb återkoppling och tydlighet. En mycket bra mäklare.

Catarina H
Sålde sitt hus med hjälp av Jenny Eriksson en del av Fastighetsbyrån Jönköping

Positiv och energisk är väl rätta ordet. Jag kände dock att hon hade väldigt många projekt på gång samtidigt vilket gjorde att vi inte fick 100% fokus.

Sara M
Köpte sitt hus med hjälp av Karin Spåre en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Norrahammar

Väldigt vänligt och trevligt, roligt att skoja med. Om hon bara håller i tiderna så blir det perfekt.

Julia J
Huskvarna

Trygg och pålitlig mäklare som ingav stort förtroende!

Dadfar J
Huskvarna

Trevligt bemötande och väldigt hjälpsam.

Emelie B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Eriksson en del av Fastighetsbyrån Jönköping

Vi blev omhändertagna väl och Jenny har varit lättillgänglig och flexibel genom hela processen.

Adam A
Huskvarna Söder

Hon var så lugnande och trygg. Bästa att köpa av!

Tobias T

Jag är mycket nöjd med samarbetet. Hon var professionell, engagerad och återkopplade alltid snabbt på frågor och funderingar. Genom hela processen kände jag mig väl informerad och trygg, och hennes tillgänglighet och personliga bemötande uppskattades verkligen. Jag kan varmt rekommendera henne som mäklare.

Helena E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josephine Stern en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Bäckalyckan

Har fått ett bra bemötande på visningen, vidare kontakter och vid kontraktsskrivning bara positivt från min sida!

Monica D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josephine Stern en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Torpa

Hon håller kontakt och uppdaterar under hela resan vad som händer efter varje visning. Vi har inte haft en stressad situation av försäljningen. När rätt kund kom så gick det fort och vi fick det pris vi begärde. Mycket professionellt bemötande.

Erik F

Jenny gjorde ett utmärkt jobb när hon sålde vår lägenhet. Professionell, lyhörd och effektiv genom hela processen.

Bettina B
Bankeryd

Christian är väldigt professionell och trevlig! Kändes så tryggt att köpa vårat nya hus. Rekommenderas å det varmaste! Stort tack till dig Christian! Från Bettina och Sebastian

Saffran Filippa M
Sålde sitt hus med hjälp av Christian Hansen en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Bankeryd

Otroligt väl omhändertagen affär! Proffsig, kunnig, förtroendeingivande! Skulle välja samma mäklare igen!

Safaa E
Ekhagen

Väldigt bra och professionell.

Mattias L
Visingsö

Möcke bra. Jobbade för båda parter och effektiv.

Frank P
Barnarp

Väldigt bra upplevelser med Said. Vi har både köpt och sålt boende med hjälp av honom och är väldigt nöjda med båda processerna. Rådgivande när det behövs men också personlig på ett bra och proffesionellt sätt.

Glenn B

Jag tycker att Jenny var väldigt trevlig och lätt att förstå.

Rocky H

Superbra, hjälpsam och engagerad

Linda M
Norrahammar

Trevlig och bra bemötande vid funderingar.

Nidal I
Barnarp

Grym mäklare! Allt gick så smidigt och enkelt

Jenny D
Sålde sitt hus med hjälp av Karin Spåre en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Barnarp

Engagerad och skicklig kvinna.

Reza Y
Huskvarna Norrängen

Jenny är en fantastisk mäklare som gjorde hela affären enkel, trygg och smidig från början till slut.