Anders Lagerquist är mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping

Anders Lagerquist har varit registrerad mäklare sedan 1994-02. Anders Lagerquist har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-08 och har fått 106 omdömen med ett betyg på 4.7. Anders Lagerquist har haft 12 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

106 omdömen om Anders Lagerquist

Sedan starten hos Reco 2014
  • sålde sitt hus med hjälp av Anders Lagerquist en del av Fastighetsbyrån Jönköping
    • Bankeryd
    2022-12-21 Verifierad kund
    Vi fick ett bra och engagerade bemötande som upplevdes proffsigt.
    Försäljningen gick väldigt enkelt och smidigt.
    Ett stort tack.
    Tack! Hoppas ni får det bra i ert nya boende. Vi hörs nästa år! Anders Lagerquist
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Anders Lagerquist en del av Fastighetsbyrån Jönköping
    • Bankeryd
    2022-12-16 Verifierad kund
    Trevlig, saklig och kunnig om objektet
    Tack för omdömet och hoppas ni får en bra tid i ert nya boende. God Jul o Gott nytt år! Anders Lagerquist
    • Ekhagen
    2022-12-14 Verifierad kund
    Anders uppfyllde alla mina förväntningar på hur en mäklare ska vara. Han var informativ, saklig och hjälpsam. Han har en lång och gedigen erfarenhet som gör att han skapar en trygghet runt hela säljprocessen Han ställde upp och hjälpte mig mer än vad som kan krävas eftersom jag bor långt ifrån fastigheten som skulle säljas. Jag kommer att välja honom igen om nästa gång jag ska sälja en fastighet.
    Tack för ditt varma omdöme. Roligt att få hjälpa dig sälja ett hus med så mycket själ! Förstår att du haft många goda minnen där. Hoppas du får fira en härlig julhelg med din familj så hör vi nästa år! Anders Lagerquist
    • Bottnaryd
    2022-11-12 Verifierad kund
    Superproffsig och trevlig. Rekommenderas!
    Härligt att kunna hjälpa er med ett hus som verkligen passar. Lycka till med renoveringen!
    Anders
    • Mullsjö
    2022-10-21 Verifierad kund
    Anders har varit en jättebra mäklare, tillmötesgående, positiv, kunnig, trygg. Vi är verkligen nöjda och tacksamma. Kunde inte ha varit bättre.
    Roligt att hitta rätt köpare till er. Ni har varit exemplariska säljare ;) Hoppas ni får en trevlig helg så ses vi framöver:) Anders Lagerquist
    • Mullsjö
    2022-10-21 Verifierad kund
    Mycket sympatisk och erfaren.
    Snabba svar och tillgänglig
    Smidig pålitlig!
    Det var jätteroligt att få hjälpa er med försäljningen av ert härliga hus. Kommer sakna alla goa "tea stunder" nu när vi inte hörs på ett tag. Hälsa frugan. Anders Anders Lagerquist
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Lagerquist en del av Fastighetsbyrån Jönköping
    • Huskvarna Söder
    2022-04-13 Verifierad kund
    Proffsig. Tillgänglig. Pålitlig. Både jag och min sambo kände oss trygga i hela processen.
    En supermäklare!
    Det var jätteroligt att få hjälpa er:) Grattis till en jättetrevlig lägenhet. Där kommer ni trivas! Glad Påsk. Anders Lagerquist
    • Grästorp
    2022-03-28 Verifierad kund
    Anders har ett professionellt bemötande och skapar ett förtroende mellan säljare och mäklare.
    Jättekul att få hjälpa er sälja ert härliga hus. Verkligen bra jobbat. Hoppas ni kommer trivas bra på ert nya ställe:) Anders Lagerquist
    • Ekhagen
    2022-01-19 Verifierad kund
    Jättebra! Vi var supernöjda och Anders erfarenhet lös igenom. Avslappnat och formellt.
    Jättekul att hjälpa er att till ert nya boende. Lycka till! Anders Anders Lagerquist
    • Lekeryd
    2021-12-22 Verifierad kund
    Trevligt bemötande bra info under kontrakt skrivningen är
    Tack för värmande ord! Anders Anders Lagerquist