Josephine Stern

Josephine Stern

Josephine Stern är mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping

Josephine Stern har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Josephine Stern har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 14 omdömen med ett betyg på 4.2. Josephine Stern har haft 27 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2024-07 - 2025-06

14 omdömen om Josephine Stern

Sedan starten hos Reco 2024
Camilla L
Köpte sitt hus med hjälp av Josephine Stern en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Huskvarna

Tyst inte så framåt som man är van att mäklare är.

Lenita I
Sålde sitt hus med hjälp av Josephine Stern en del av Fastighetsbyrån Jönköping

Kan varmt rekommendera Josephine när du ska sälja eller köpa fastighet! Hon är noggrann, tydlig, påläst & väldigt kommunikativ på flera kanaler & i ord. Hon har även en känsla för marknaden och ett fint bemötande! Så dom bästa rekommendationerna får hon av mig!

Maria L
Köpte sitt hus med hjälp av Josephine Stern en del av Fastighetsbyrån Jönköping

hej, svårt att sätta betyg som innebär att jag upplever en dålig service till nästa steg som var helt ok. Men skall försöka motivera mitt svar. Jag upplevde att mäklaren var svår att få kontakt med. Svarade aldrig på ett mail. Ringde dock upp när man ringt, Vilket var bra. Men gav aldrig det lilla extra. Fick en känsla av att mäklaren kände säljaren vilket påverkade mitt förtroende i affären, och att hon skall agera opartiskt. Kommer ha svårt att rekomendera henne till andra eller använda mig av henne själv.

Marcus C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josephine Stern en del av Fastighetsbyrån Jönköping

Hej, Tycker att vi landade i en bra kontakt till slut. Där vi hade en öppen dialog och bra samarbete.

Linda N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josephine Stern en del av Fastighetsbyrån Jönköping

Jobbar snabbt, proffsigt och effektivt. Är lugn och hjälpsam.

Ari T
Skrev om Josephine Stern en del av Fastighetsbyrån Jönköping

Trevlig och kompetent mäklare som har förståelse och koll på allt. Rekommenderas starkt.

Marcus J
Bäckalyckan

Otroligt kompetent mäklare som utförde våran försäljning på bästa sätt! Bra och informativ kontakt både före, under och efter försäljning så att man känner sig trygg. Rekommenderas verkligen.

Thomas Olof E
Torpa

Trevlig och framåtlutad approach till försäljning. Mycket bra i slutfasen att stänga affär.

Stefanica B
Sålde sitt hus med hjälp av Josephine Stern en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Huskvarna

Hon är snabt, enkelt att jobba med, flexibel.

Monica E

Inkännande, tillmötesgående o förstående. Höll bra o kontinuerlig kontakt Rak i sin kommunikation, med andra ord bra att ha att göra med, i alla lägen