Eva Magnusson

Eva Magnusson

Eva Magnusson är mäklare på Fastighetsbyrån Hofors

Eva Magnusson har varit registrerad mäklare sedan 1999-02. Eva Magnusson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 247 omdömen med ett betyg på 4.3. Eva Magnusson har haft 44 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

247 omdömen om Eva Magnusson

Sedan starten hos Reco 2014
Zin M
Born

En bra kvinna och duktig på sitt jobb.

Christina A
Torsåker, Bagghyttan

Affären gick snabbt och bra.Mycket trevlig försäljare!

Mona F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Eva Magnusson en del av Fastighetsbyrån Hofors
Hofors Centralt

Eva hjälper till på alla vis, en stor tillgång för fastighetsbyrån. jag har bara positiva saker om Eva. alltid glad, fint bemötande och en mycket kunnig person gällande fastighetsaffärer. jag kommer alltid att ha Eva som mäklare med alla mina ärenden. Eva är en duktig och en stor tillgång för fastighetsbyrån. jag rekommenderar alltid henne i alla försäljningar som jag kommer i kontakt med.

Anna S
Sålde sitt hus med hjälp av Eva Magnusson en del av Fastighetsbyrån Hofors

Eva hjälpte oss med en snabb affär och var hela tiden anträffbar om vi hade några frågor och funderingar .

David K
Silverdalen

Bra bemötande, enkel att ha och göra med, förklarar allt på ett bra sätt

Maud A
Torsåker, Åsmundshyttan

Trevlig och tillmötesgående. Avtalet gick hon igenom på ett bra sätt. Punktlig och bra beskrivning gällande väg till fastighetskontoret. Hänvisade bra till övriga frågor.

Nicklas P
Robertsholm

Alla frågor besvarade bra och tydligt. Ingen negativ uppfattning om något. Förväntningarna var att jag inte skulle behöva göra något administrativt och det behövde jag inte.

Johan S
Robertsholm

Kanon hittills. Men allt är inte klart så egentligen lite tidigt att ge ett omdöme…

Maria M
Hofors Centralt

Bra information bra visning

Margareta L
Barkhyttan

Eva visade stor kunskap och erfarenhet av branschen och området. Var glad och positiv och väldigt inspirerande. Ingav förtroende och trygghet. Jag vänder mig gärna till henne igen om behov uppstår.