Snabb och professionell med rätt information
Kerstin Romelin
Kerstin Romelin är mäklare på Fastighetsbyrån Idre
.Kerstin Romelin har varit registrerad mäklare sedan 2011-04. Kerstin Romelin har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 72 omdömen med ett betyg på 4.8. Kerstin Romelin har haft 54 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
72 omdömen om Kerstin Romelin
Tack för fina ord Mats och lycka till med byggnationen! :)
Mycket trevlig och professionell mäklare som kontinuerligt hållit mig uppdaterad och nu i samband med försäljning agerat på ett sätt som jag upplever varit givande för både mig som säljare och även köparen. Jag är väldigt nöjd! MVH Pia
Tack för ett fint omdöme Pia, vad roligt att höra :) Önskar dig en fortsatt fin höst!
Trevligt och kunnande bemötande. Återkoppling av antalet besök på nätet och fysiska. Lugn och tydlig genomgång vid skrivandet.
Tack Cathrin för fina ord! Önskar er en fortsatt fin höst :)
Kerstin är både proffsig och tillmötesgående! En bra mäklare som är kompetent och trevlig.
Stort tack för ett fint omdöme Sara! Hoppas du kommer trivas i din mysiga stuga i Grövelsjön! :)
Bra och tydlig information för att jag som köpare ska känna mig trygg.
Tack så mycket, gott att höra :) Hoppas ni kommer trivas i Björnliden!
Tillgänglig, trevlig och proffesionell.
Tack Josefine för ett fint omdöme och ett gott samarbete :)
Jag har inte haft så mycket kontakt med henne. Men upplever att hon gör det hon ska, i tid. När jag hade en fråga ringde hon upp mej och diskuterade! 👍🏻
Tack Malin för ett fint omdöme, kontakten med er båda har varit väldigt bra :)
Alltid bra bemötande och bra information ,uppdateringar,engagerad,saklig och trevlig.
Tack för det och för ett gott samarbete! :)
Mycket bra och ett noga och snapp jobb bra info
Tack för det och för ett fint samarbete. Önskar er en fortsatt fin sommar!
Väldigt tillmötesgående och hjälpsam, mycket bra upplägg med visningsvärd från Idre fjäll.
Tack för fina ord, jag hälsar Tilde också. Önskar er en fin sommar och lycka till på fjället! :)