Allt kändes bra ifrån första mötet på visningen och längs hela vägen. Inte för på eller "säljig". Fick bra svar på våra funderingar. helheten jättebra att ha att göra med.
Kerstin Romelin
Kerstin Romelin är mäklare på Fastighetsbyrån Idre
.Kerstin Romelin har varit registrerad mäklare sedan 2011-04. Kerstin Romelin har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 58 omdömen med ett betyg på 4.8. Kerstin Romelin har haft 45 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
58 omdömen om Kerstin Romelin
Fick snabbt svar, kändes så enkelt som det ska kännas. Finns inget negativt som jag känner det
Allt funkade bra från start till slut
Mycket bra. Bra kommunikation. Kerstin var trevlig och mycket kunnig.
Tack för ett fint omdöme, allting har fungerat väldigt bra. Önskar er en fortsatt fin vår!
Kerstin är trevlig och tillmötesgående, dessutom snabb att återkoppla när jag hade frågor. Jag fick förtroende för henne redan vid första kontakten. Jag är mycket nöjd med det jobb hon gjorde i samband med försäljningen av min fjällstuga. Jag rekommenderar henne varmt.
Tack för både ett fint omdöme och ett gott samarbete genom försäljningen. Allt gott!
Kerstin har varit tillgänglig, svarat snabbt och hjälpt oss proffesionellt genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera henne.
Tack Mia för ett fint omdöme och tack själva för en bra kontakt. Hoppas ni kommer trivas på fjället! :)
Sakkunnig, grundlig, snabb och dessutom trevlig! Alltså väldigt proffsig!
Stort tack för fina ord Björn, kul att höra att ni är nöjda. Allt gott!
Proffsigt och seriöst bemötande!
Tack Sofia! Hoppas ni kommer att trivas fint i ert fjällboende! :)
Hon har varit lätt att få kontakt med, hon har varit tydlig. Inlyssnande och givit bra information
Tack Stina för ett fint omdöme. Allting har fungerat väldigt väl. Allt gott!
Mycket bra upplevelse, hon är kompetent och duktig!
Tack Emil för ett fint omdöme! Hoppas du kommer trivas framöver, lycka till! :)