Jag är väldigt nöjd med Patrik Elg på Fastighetsbyrån i Köping. Han är professionell, engagerad och tydlig genom hela försäljningsprocessen. Patrik har ett lugnt och tryggt bemötande, lyssnar på sina kunder och ger alltid bra råd. Försäljningen gick smidigt och jag kände mig väl informerad hela tiden. Jag kan varmt rekommendera Patrik till alla som vill sälja sin bostad tryggt och med god service.
Patrik Elg
Patrik Elg är mäklare på Fastighetsbyrån Köping
.Patrik Elg har varit registrerad mäklare sedan 2008-01. Patrik Elg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-05 och har fått 203 omdömen med ett betyg på 4.8. Patrik Elg har haft 44 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
203 omdömen om Patrik Elg
En passionerad och professionell mäklare. Du kan lita helt på honom.
Han va en trevlig kille som har förklarat allt som jag behövde och han va hjälpsam om mina frågor
Trevlig kille och snabb återkoppling och tydlig information på de frågor vi haft.
Duktig och trevlig och kunnig.. inte överdriven på nåt sett. En bra mäklare.
Kunnig och jättebra support! Skötte hela försäljningen och allt gick snabbt och smidigt!
Mycket bra mäklare som håller god dialog och ordning och reda.
Patrik är den bästa mäklaren. Vi köpte ett hus av honom 2017, mycket kunnig och seriös. Han skapar förtroende mellan mäklare säljare och kund. Nu sålde Patrik min sommarstuga trots svåra tider för säljare. Mycket proffsigt genomförd affär för både mig som säljare och köparen. Patrik är också flexibel och tillgänglig. Helt klart bästa mäklaren
Patrik är en kunnig mäklare som inger trygghet och agerar utan krusiduller. Våra erfarenheter är positiva rakt igenom.
Mycket bra bemötande och hjälp kring mitt köp. Levde upp till mina förväntningar och såg till att allt gått smidigt till.