En mycket trevlig upplevelse att både köpa och sälja min lägenhet genom Rickard. Han jobbar på och ser till att allt går smidigt och rätt till. Dessutom en rolig och trevlig kille! Rekommenderas varmt!
Rickard Gustafsson
Rickard Gustafsson är mäklare på Fastighetsbyrån Köping
.Rickard Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Rickard Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-05 och har fått 37 omdömen med ett betyg på 4.6. Rickard Gustafsson har haft 69 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
37 omdömen om Rickard Gustafsson
Väldig snabb och lyhörd. Allt flöt på som vi ville, även säljarna verkade nöjda.
Vi blev väl mottagna när vi kom oanmälda, och hade lite undringar om vår tänkta lghförsäljning, så vi bokade in en träff i vår lgh ett par timmar efteråt, och sen rullade allt på. Vi kände oss bekväma med Rickard, och var nöjda, hade datum för 2 visningar, men efter den första kändes det så rätt, så vi ställde in visning nr 2. Vi kan varmt rekommendera Rickard Gustafsson på Fastighetsbyrån i Köping.
Engagerad och trevlig, bra kommunikation och alltid snabb att återkoppla. Anlitar honom gärna fler gånger.
Väldigt kunnig och Inger förtroende. Då detta objekt var lite svårare. Så ger jag mitt allra största beröm.
Fick lägenheten såld och det är ju det som räknas.
Trevlig,hjälpsam.Lugn i sitt agerande som är viktigt för oss i en husaffär
Trevligt och lugnt bemötande. Återkopplar snabbt tillbaka vid frågor
Trevlig och jag har känt förtroende för honom. Det känns som att han gjort sitt yttersta för mig som kund. Jag är mycket nöjd med Rickard.
Både Rickard och Carolin (som skötte andra visningen) var mycket lyhörda och informerade om fastigheten de var mycket intresserat av vår koncept för fastigheten och tog med sig frågor till ägaren. De löste de öppna frågor (vissa uppgifter från ägaren fattades i första början t.ex. driftkostnad etc.). Förklaringen vid kontraktskrivningen och upplysningar var mycket tydliga, ändå gick kontraktskrivningen mycket smidigt och effektivt och "drog inte ut på tiden". Det enda som kanske var lite svårt ibland var att få tag i RIckard...