Lenko Matutinovic
Lenko Matutinovic är mäklare på Fastighetsbyrån Kristinehamn
.Lenko Matutinovic har varit registrerad mäklare sedan 2021-11. Lenko Matutinovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-03 och har fått 21 omdömen med ett betyg på 4.9. Lenko Matutinovic har haft 28 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
21 omdömen om Lenko Matutinovic
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sitt hus med hjälp av Lenko Matutinovic en del av Fastighetsbyrån Kristinehamn
Bra, men kunde ha hört av sig ibland, vi var två säljare på två egendom, men ringde bara den ena. Räknade nog med att de informerade oss o de gjorde de, men hade käns bättre om han även ringt oss ibland.
Mycket serviceminded, tillmötesgående, trevlig och verkar väldigt kunnig
Trots lite besvärliga tider var bemötandet vid försäljningen TOPPEN.
köpte sitt hus med hjälp av Lenko Matutinovic en del av Fastighetsbyrån Kristinehamn
Är helt nöjd över hela processen. Otroligt bra bemötande, lätt att nå, svarar på alla frågor. Finna inget att klaga på och skulle absolut rekommendera honom.
sålde sin lägenhet med hjälp av Lenko Matutinovic en del av Fastighetsbyrån Kristinehamn
Trevligt bötande och kunnig ,
Engagerad och tillmötesgående. -
Bra bemötande, snabb återkoppling, påläst, Proffs!
Vi har blivit bemötta väldigt bra. Lenko är jättetrevlig. Vår försäljning gick oerhört snabbt tack vare att vi hade en förhandsvisning. Och det var tack vare Lenko.
Bra jobbat och Gott bemötande.
Det har känts bra från första stund,en trygg och sympatisk mäklare som förstod vårat läge . Han har visat ett osvikligt engagemang ! Mycket nöjd!
Mycket hjälpsam. Ärlig och fanns tillgänglig för att svara på frågor o funderingar. Hade bra diskussioner om hur vi skulle göra i olika situationer som uppstod. Lättsam.