Mycket bra bemötande. Vänligt och professionellt. Jag hade inte många förväntningar då jag gått på mycket få visningar genom åren men Lenko berättade och visade och svarade på både de frågor jag hade och de jag inte visste att jag hade. Lenko höll en kontinuerlig kontakt efter visningen och var mycket serviceinriktad och hjälpsam då jag hade svårt att ta mig loss från jobb
Lenko Matutinovic
Lenko Matutinovic är mäklare på Fastighetsbyrån Kristinehamn
.Lenko Matutinovic har varit registrerad mäklare sedan 2021-11. Lenko Matutinovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-03 och har fått 32 omdömen med ett betyg på 4.7. Lenko Matutinovic har haft 29 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
32 omdömen om Lenko Matutinovic
Lyhörd och trevlig. Byggde snabbt upp ett förtroende. Vi är väldigt nöjda!
Fick bra intryck av mäklaren . Noggrann och hjälpsam. Har fått svar på mina frågor när jag har tagit kontakt .
Helt ok, allt har fungerat bra.
Trevlig, lätt att ta kontakt med, bra information om huset i prospektet.
Lättsam, lätt att få tag på. Bra på att formulera säljannonser.
Kunnig,trevlig och lättsam. Hade träffat honom tidigare på en visning och det var självklart för mig att kontakta honom.
Tack Marie lika lättsamt och trevligt att jobba med dig, smidigt och snabbt avslut 👍💪
Tydlig, informativ och hjälpsam
Tack Suzana det skötte vi bra eventuellt extra jobb till dottern i framtiden, så går det när man kommer till Fastighetsbyrån 😀
Kunning, seriös och serviceinriktad men ändå med en personlig och avslappnad attityd!
Vi blev väl bemötta och fick ett positivt och professionellt intryck. Lenko var både trevlig och kunnig och allt gick så smidigt. Han var närvarande och aktiv genom hela processen. Vi uppskattade att han var tillgänglig för att svara på våra funderingar varje gång vi ringde eller sms:ade. Detta var vårt första husköp och mycket var nytt för oss men Lenko hjälpte till med bra vägledning och tips på hur allt skulle gå till.
Tack va snällt skrivet, tror huset kommer passa er perfekt.