Emilia Grund

Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
4.9
Affärer senaste året

Emilia Grund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Emilia Grund har varit registrerad mäklare sedan 2021-01. Emilia Grund har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 49 omdömen med ett betyg på 4.9. Emilia Grund har haft 45 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

49 omdömen om Emilia Grund

Henrik A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emilia Grund en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Rävåsen

Bra bemötande, Återkom fort med svar på frågor

Tony E
Köpte sitt hus med hjälp av Emilia Grund en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Karlskoga

Väldigt trevlig och tydlig genom hela köpeprocessen. Rekommenderar varmt Emilia.

Marcus L
Sålde sitt hus med hjälp av Emilia Grund en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Karlskoga

Fick ett mycket professionellt bemötande och goda råd och tips inför försäljningen

Kerstin R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emilia Grund en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Bohult

Mycket proffsig, informativ och ger ett genuint trevligt intryck . Skötte vår försäljning perfekt från början till slut .

Bengt R
Bohult

Emilia Grund är en mycket erfaren och professionell mäklare! Emilia skötte försäljningen av vår lägenhet utmärkt, från start till mål. Rekommenderar Emilia mycket starkt!

Anahata C
Degerfors

Hej, jag har inte varit med hela affären. Det är min fru som har skött allting. Men jag tycker ändå att mäklaren gjort det bästa absolut bästa hon kunde för affären skulle bli smidig och smärtfri helt klart.

Pernilla L
Degerfors

Lyhörd, kunnig och närvarande.

Johan P
Degerfors

Jättetrevlig och superbra kontakt. Kommer definitivt komma tillbaka vid nästa affär

Carola K
Karlberg

Seriös, engagerad, tillgänglig, trevlig, lyhörd, proffsig, förstående, resultatinriktad. Blev bemött på ett enkelt vis, fick förtroende direkt och kände att detta blir bra. Lägenheten blev såld och det var ju målet. Hade kanske tänkt gå +\- 0 men marknaden var väll inte på topp vid tillfället och vi ville bara bli av med den och så fick det bli. Emilia erbjöd många visningar och kämpade på men intresset var svagt. Vi är nöjda!

Jimmie B
Kristinehamn

Professionellt & vänligt bemötande samt ordning och reda.