Andreas är både kunnig i sin yrkesroll och har ett fantastiskt fint och empatiskt bemötande. Stöttar där det behövs och är tydlig i sina råd. Finns absolut inget att anmärka på. Är så glad att jag aktivt valde Andreas som mäklare!!! Kan varmt rekommendera Andreas. MVH Birgitta Nässlander
Andreas Persson
Andreas Persson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
.Andreas Persson har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Andreas Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-04 och har fått 498 omdömen med ett betyg på 4.9. Andreas Persson har haft 85 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
498 omdömen om Andreas Persson
Från första kontakten var det inga tveksamheter. Andreas sätt att ta sig an uppdraget från början till slutet var fantastiskt. På ett genuint och äkta sätt gjorde han allt för att affären skulle bli så bra som möjlig. Han vägledde verkligen från början till till slut vilket från min sida var extremt uppskattat. Jag rekommenderar starkt Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga och Andreas Persson!
Andreas har varit mycket bra, tillmötesgående , hjälpsam. Han hsr tagit stoe hänsyn till vår situstion.. Alltid glad o lätt att få kontakt med, En mäklare som man gärna rekommenderar.
Trevlig, lätt att prata med, hjälpsam
Tillmötesgående, tydlig information om objektet. Trevligt möte.
Rekommenderar alla att anlita Andreas. Så kunnig och hjälpsam. Lätt att kommunicera med.
Andreas var hjälpsam och kunnig.
För mig var det självklart att välja Andreas som mäklare. Andreas är otroligt kunnig och trygg! Han har varit ett stort stöd och otroligt hjälpsam under hela processen och han har funnits där vid frågor och funderingar. Varma rekommendationer!
Andreas är både trevlig och humoristisk att prata med samtidigt som han är tydlig och ger bra tips och råd och information till mig som köpare. Jag gillar Andreas mycket och kommer att rekommendera honom till andra.
Extremt duktig, lyhörd och noggrann mäklare. Öppen och rak genom hela processen och som gick smidigt rakt igenom.