Johan Tjernström

Johan Tjernström

Johan Tjernström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Johan Tjernström har varit registrerad mäklare sedan 2011-07. Johan Tjernström har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 96 omdömen med ett betyg på 4.9. Johan Tjernström har haft 37 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

96 omdömen om Johan Tjernström

Sedan starten hos Reco 2022
Gina B
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Tjernström en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Bohult

.........................................

Sofia R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Tjernström en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Karlskoga

Vi har stort förtroende för Johan. Han har varit pålitlig och flexibel under hela processen. Rekommenderas varmt till andra kunder! Tack för en trygg affär. Sofia och Alexander

Svar från Johan Tjernström

Tack Sofia för att jag fick hjälpa er hitta ert nya hem :) Alltid ett nöje att jobba med er och jag vet att ni kommer trivas i er nya lägenhet.

Alexander R
Karlskoga

Johan kan man lita på. Gjort affärer tidigare med Svenskfast och Johan som mäklare. Bara goda erfarenheter.

Svar från Johan Tjernström

Er nya lägenhet kommer passa er perfekt! Kommer bli många fina kvällar på er nya takterrass.

Johanna W
Köpte sin bostad med hjälp av Johan Tjernström en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Linnebäck

Väldigt trevlig och super servis mainded

Anette A
Fisksjön

På ett enkelt sätt har Johan hjälpt mig genom denna försäljningsresa, genom trevligt bemötande känner jag att jag varit delaktig och mina tankar och önskemål har Johan lyssnat till på ett respektfullt sätt.

Svar från Johan Tjernström

Tack Anette! Det viktigaste efter en försäljning är att både köpare och säljare är nöjda. Därför är det så skönt att du känner dig nöjd och att affären hanterats på ett bra sätt. Tacksam för att jag fick hjälpa dig sälja din villa och nu får vi börja leta efter ett bra boende till dig.

Martin B
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Tjernström en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Fisksjön

Mycket trevlig att ha och göra med samt väldigt noggrann och pedagogisk i sina förklaringar så att man förstår. Har bara bra och säga om Johan och han har hjälpt mig i tidigare affärer som gått väldigt bra och smidigt till!

Svar från Johan Tjernström

Tack igen Martin! Jag är så nöjd att ni fick köpa huset och jag är helt övertygad om att ni kommer trivas. Nu får vi vänta många år innan vi gör affär igen.

Inger L
Nedre Aggerud

Respektfullt, vänligt och noggrant bemötande. Eftersom affären inte är avklarad ännu så hoppas jag det fortsätter så. Bemötandet människor emellan är väl nästan det viktigaste för att det ska uppstå god stämning och skapa förtroende och att köpa en bostad är ju ett väldigt stort steg för de flesta människor. Extra viktigt då att mäklaren skapar trygghet för köparen.

Svar från Johan Tjernström

Stort tack Inger. Givetvis kommer vi att fortsätta detta beteende under hela processen. Så roligt att du flyttar till Karlskoga och jag kan bara säga grattis till ett bra köp av bostad.

Alexander P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Tjernström en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Nedre Aggerud

Enkelt val av mäklare. Johan är rutinerad, lyhörd och inlyssnande. Jag är mycket nöjd med både köp & sälj via SF.

Svar från Johan Tjernström

Stort tack för din rekommendation Alexander! Kul att ni är nöjda och det var mycket skönt att båda lägenheterna gick smidigt.

Marita A
Övre Aggerud

Johan är mycket trevlig och lätt att ha och göra med . Han ger oss all hjälp vi behöver.. I helhet så är jag supernöjd med honom

Olivia E
Aggerud

Vi fick ett otroligt bra, tryggt och proffsigt bemötande hela vägen från visning till köp. Vi hade inga förväntningar sedan innan och tycker att många mäklare känns ytliga och opersonliga. Johan motbevisade oss och gjorde vår affär trygg. Han guidade oss och det kändes som att ingen fråga var för dum. Alltid tillgänglig och det kändes som han alltid ville vårt bäst och att alltid lösa det på bästa sätt. Tack för det fina bemötandet och att Johan gav oss den bästa resan till vårt drömhus.