Gav både en proffsig och trygg känsla redan från start. Mycket nöjd! 10/10
Angelica Karlsson
Angelica Karlsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
.Angelica Karlsson har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Angelica Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 176 omdömen med ett betyg på 4.9. Angelica Karlsson har haft 64 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
176 omdömen om Angelica Karlsson
Mäklare med riktigt bra driv, finns inget negativt att säga
Tydlig, hjälpsam och håller säljaren uppdaterad om läget så ofta det behövs. Jag rekommenderar absolut Angelika om ni ska sälja er fastighet.
ag är så otroligt glad att det var Angelica som hjälpte mig med mitt husköp\. Hon är varm, engagerad och professionell, och jag har känt mig trygg genom hela processen\. Alltid lätt att få tag på och med ett fantastiskt bemötande\. Kan varmt rekommendera Angelica – en mäklare jag gärna skulle anlita igen\!
Otroligt smidig och lätt att ha och göra med. Man fick den hjälpen och feedbacken man behövde
Väldigt proffsig och duktig mäklare
Vi har gått på många husvisningar genom åren, och Angelica är den mäklare som vi fått störst förtroende för. Hon var väl påläst om bostaden hon förmedlade, hade svar på alla våra frågor samt idéer om hur husets planlösning skulle kunna ändras för att passa våra behov. Hon gav dessutom ett varmt och personligt intryck, och är en genuint trevlig person. När vi skrev kontrakt på objektet förklarade hon varje paragraf noga på ett sätt som vem som helst kan förstå. Det kommer bli Angelica som får förmedla vårt hus vidare när det blir dags att sälja!
10/10. Exceptionell. Groundbreaking. Felfri. *Chef's kiss*
Superbra. Kommer använda henne vid försäljning av vår nuvarande bostad
Hon är väldigt professionell och trevlig lätt att ha att göra med