Angelica Karlsson
Angelica Karlsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
.Angelica Karlsson har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Angelica Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 39 omdömen med ett betyg på 4.9. Angelica Karlsson har haft 31 försäljningar sen 2022-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-05 - 2023-03
39 omdömen om Angelica Karlsson
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sitt hus med hjälp av Angelica Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Vi blev bra bemötta o hjälpsam i alla lägen.
Trevlig och tålmodig, alltid positiv. -
Mycket proffsigt bemötande. Hon förstod våra synpunkter och hade bra idéer själv.
Trevlig mäklare ,som hjälpt oss , med försäljning av hus
köpte sitt hus med hjälp av Angelica Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Angelica är en varm och trevlig människa. Hon har i samband med vårt husköp hjälpt till på ett mycket bra sätt genom att ha varit flexibel, haft snabba återkopplingar och varit lösningsorienterad.
sålde sin lägenhet med hjälp av Angelica Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Proffsig och lyhörd mäklare. Är supernöjd!
köpte sin lägenhet med hjälp av Angelica Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Angelica har hittat ett jobb som passar henne perfekt.Hon är trevlig och verkar veta vad hon pratar om..Väldigt lyhörd och snabb att skaffa fram uppgifter som man efterfrågat. Ordning och reda. Informerade om alla detaljer som man kanske inte tänkte på själv eller visste om vid visningen av lägenheten. Jag har blivit väl omhändertagen. Jag har bara positiva omdömen om Angelica.Fortsätt och jobba som som du gör ,så har du jobb i många år framöver.Mvh Ronny.
Vi har hela tiden blivit bemötta på ett mycket bra sätt av Angelica. Hon är bra påläst, ger oss snabb info och feedback. Vi rekommenderar henne varmt till kommande kunder.
En otroligt ödmjuk person som ingav förtroende. Hon var både lyhörd och kunnig så jag rekommenderar henne starkt
Mycket kunnig och bra på att förklara
Vi blev trevligt bemötta och fick löpande information snabbt under försäljningen.
Kan varmt rekommendera.