Bra visning, klara besked, lätt att kommunicera med. Lått att nå per mail eller telefon, korta svarstider. Hon var jättebra helt enkelt. Mvh/ Tomas&Elisabeth
Angelica Karlsson
Angelica Karlsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
.Angelica Karlsson har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Angelica Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 62 omdömen med ett betyg på 4.9. Angelica Karlsson har haft 37 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
62 omdömen om Angelica Karlsson
Angelica är toppenbra! Fint bemötande, alltid glad och trevlig, snabb återkoppling. Engagerad och kunnig. Väldigt lugn och trygg genom hela processen.
Hon är en toppen mäklare.Alltid glad och positiv.
Jättetrevlig, har koll på läget när man ställer frågor osv. Supernöjd köpare av fastighet genom henne. Rekommenderas
Otroligt duktig och trevlig mäklare som utförde sitt arbete galant, över förväntan. Väldigt kunnig, och hon var kontaktbar utanför kontorstid när det krisade. Tack för den otroligt professionella hjälpen vid försäljningen.
Fin, härlig och lätt att prata med. Hon gjorde det på ett sätt som jag ville , och allt blev super bra , frågade mig vad jag ville och hur jag tänkte. Visa mäklare kör på sitt men inte hon , . Bästa. Mvh
Vi blev bemötta otroligt fint och bra. Hon hjälpte oss att förstå och ta oss framåt i den här processen, som är helt ny för oss. Vi kunde kontakta henne när det uppstod frågor, och hon hjälpte oss förstå. Det var mycket trevligt!
Hon e bra och trevligt på sitt jobb!
En glad trevlig tjej, har alltid tid att lyssna o engagerad Och Alltid tillgänglig. Jag kan varmt rekommendera Angelica Kalle Puaschitz
Angelica har varit en klippa, svarat när man ringt eller smsat direkt, noggrann med återkoppling. Verkligen varit flexibel och försökt ordna och fixa med allt! Ung men så otroligt duktig! Kan verkligen med varm hand rekommendera Angelica!