Linda Karas

Linda Karas

Linda Karas är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn

Linda Karas har varit registrerad mäklare sedan 2017-12. Linda Karas har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 57 omdömen med ett betyg på 4.8. Linda Karas har haft 35 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

57 omdömen om Linda Karas

Sedan starten hos Reco 2022
Punyaphorn W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linda Karas en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Björneborg

Trevlig, ärlig, känns tryggt med allt och professionell

Gull-Britt Ä
Stenstaliden

Lägenhet såld genom god man. Har fungerat väldigt bra med Linda som verkligen har full kontroll på allt. Högsta betyg .

Roger H
Sålde sitt hus med hjälp av Linda Karas en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Storfors

Trevlig, kunnig och lyhörd, en utmärkt kombination som ger önskat resultat.

Anna-Carin M
Sålde sin stuga med hjälp av Linda Karas en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Sävviken

Linda var ett jättebra stöd genom hela försäljningen och hjälpte oss att få affären i hamn på ett sätt vi blev väldigt nöjda med. Trevlig, smidig och effektiv mäklare!

Michael F
Kristinehamn

Jag rekommenderar mäklaren Linda Karas. Hon ger ett professionellt intryck. Det negativa angående försäljningen av bostaden är att det har tagit längre tid än jag hade förväntat mig.

Sandra S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linda Karas en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Björneborg

Trevlig, ärlig, tillmötesgående och genuin som person. Känns inte "säljig" eller "på" som många andra mäklare kan göra.

Hsb Brf Svarven G

Alltid lika trevligt bemötande. Vi kommer fortsätta anlita Linda i framtiden ☺️

Marianne H
Strandskatan

En omtänksam och förstående mäklare som har hjälpt till med allt man inte kan och vet. Har hört av sig snabbt med respons och information. Vi har fått ett bra bemötande. Proffsigt. Rimlig värdering.

Svar från Linda Karas

Tack Marianne! Skulle det dyka upp några frågor fram till tillträdet är såklart bara att ni hör av er!

Conny A
Kristinehamn

Professionell och enkel att ha att göra med. Känns tryggt med allt från att lägga ut objektet till att det blev sålt.

Svar från Linda Karas

Tack för de fina orden Conny! Hoppas ni kommer trivas i ert nya hus.

Johanna M
Storfors

En duktig mäklare som tog hand om försäljningen på ett proffsigt sätt

Svar från Linda Karas

Tack Johanna! Tack för de fina orden Johanna:)