Nicole Åman

Nicole Åman

Nicole Åman är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsholmen

Nicole Åman har varit registrerad mäklare sedan 2016-06. Nicole Åman har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-08 och har fått 205 omdömen med ett betyg på 4.9. Nicole Åman har haft 32 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

205 omdömen om Nicole Åman

Sedan starten hos Reco 2016
Hans E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nicole Åman en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Kristineberg

Ettt trevligt vänligt bemötande. Väl påläst om bostaden. Snabba och klara svar på våra frågor. När vi tagit vårt beslut och säljarna accepterat, kunde affären genomföras enligt våra önskemål snabbt och med grundlig genomgång av alla handlingar, mycket bra.

Ludwig G
Fredhäll

Bra intryck, kunnig och hjälpsam

Anna A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nicole Åman en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Marieberg

Superproffsig, trevlig och engagerad!

Robin E
Fredhäll

Nicole är mycket proffsig och duktig. Enkel att ha att göra med och bra på att lyssna in önskemål

Svar från Nicole Åman

Stort Robin för rekommendationen! Uppskattar det massor. Vi ses igen på tillträdesdagen!

Johan W
Kronobergsparken

Väldigt flitig i sitt arbete :)

Svar från Nicole Åman

Tack snälla Johan för rekommendationen! Hoppas ni hittar något fint att köpa snart. Bara höra av dig om du önskar bolla något när ni letar nytt!

Madeleine N
Fridhemsplan

Jättenöjda med Nicole från början till slut! Allt gick väldigt smidigt och hon lyckades få till en bra affär snabbt. Uppskattning av marknadsvärdet stämde mycket bra och vi hade en bra kommunikation under hela processen. Skulle gladeligen ha Nicole som mäklare igen. Rekommenderar!

Felicia H
Fridhemsplan

Trevligt och professionellt bemötande. Jättenöjd med vår försäljning!

Lars-göran D
Fridhemsplan

Skötte allt exemplariskt! Rekommenderas!

Albin H
Rådhusparken

Supertrevlig och alltid tillgänglig! Försäljningen gick hur bra och hur smidigt som helst.

Svar från Nicole Åman

Stort tack för rekommendationen Albin! Jag hoppas jag kan hjälpa dig med en fin lägenhet att köpa också när jag är åter efter semestern :) Ses igen till hösten!

Sanna V
Thorildsplan

Nicole var toppen; trevligt bemötande, trygg, professionell och kunnig. Hon gjorde upplevelsen som köpare väldigt smidig. Den första jag kommer ringa då jag ska sälja!

Svar från Nicole Åman

Tack snälla Sanna för din rekommendation! Den dagen du ska sälja ser jag fram emot att få förtroendet igen. Kram!