Niclas Grönvall

Niclas Grönvall

Niclas Grönvall är mäklare på Fastighetsbyrån Lilla Edet

Niclas Grönvall har varit registrerad mäklare sedan 2007-11. Niclas Grönvall har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 71 omdömen med ett betyg på 4.6. Niclas Grönvall har haft 27 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-06 - 2023-05

71 omdömen om Niclas Grönvall

Sedan starten hos Reco 2020
  • sålde sitt hus med hjälp av Niclas Grönvall en del av Fastighetsbyrån Lilla Edet
    • Hjärtum
    2023-05-17 Verifierad kund
    Engagerad, lyhörd, intresserad och genuin i sin relation med oss som säljare.
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Niclas Grönvall en del av Fastighetsbyrån Lilla Edet
    • Hjärtum
    2023-04-13 Verifierad kund
    Niclas har varit väldigt hjälpsam och pedagogisk emot oss som köpt vårat första hus, utöver detta har han också varit trevlig, tillmötesgående samt lättillgänglig.
    • Centralt
    2023-03-27 Verifierad kund
    Jätte snäll och kunnig mäklaren, hjälpte mycket till oss (vi var väldig osäker med allt eftersom det var första gång i vårt liv att hitta och köpa bostad i Sverige). Vi är jatte tacksamma och nojda med upplevelse 😊
    • Centralt
    2023-02-03 Verifierad kund
    Very very kind and helpful person. we heard very good things about him. it is a very reliable person, we are very glad we found him. we can ask himat any time!!
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Niclas Grönvall en del av Fastighetsbyrån Lilla Edet
    2023-02-02 Verifierad kund
    Han kopplade samman köpare o säljare på ett mycket smidigt och snabbt sätt
    Blev väldigt nöjd hur allt löste sig.
    En mäklare som kan sin marknad
    2023-02-02 Verifierad kund
    En erfaren och kunnig mäklare som inte bara kör på rutin utan är lyhörd för att anpassa försäljningen efter behov. Kom med förslag på upplägg utifrån mina önskemål och bidrog till så vi kunde få till en smidig affär. Samtidigt upplevde jag honom rättvis, lika tydlig med mitt ansvar och skyldigheter som med köparnas ansvar och skyldigheter.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Niclas Grönvall en del av Fastighetsbyrån Lilla Edet
    2022-12-23 Verifierad kund
    Toppenbra
    Kom på avtalad tid
    Hade bra marknadskännedom
    Gav bra tips
    Fick till en snabb affär

Så fullt belåten
    • Hasteröd
    2022-12-21 Verifierad kund
    NIclas va bra, men lite väl stressad och svår att få tag på
    • Västerlanda
    2022-12-21 Verifierad kund
    Niclas är den överlägset bästa mäklaren jag kommit i kontakt med. Jordnära, ärlig, kompetent och familjär. Väldigt enkel att ha att göra med och väldigt engagerad. :) Toppen mäklare!
    • Västerlanda
    2022-12-16 Verifierad kund
    Jag kände Niclas Grönvall sex år sedan, precis när vi köpte vårt hus i Sverige. Jag tänkte då att han hade varit ärlig med oss, vilket var viktigt för mig.

Vi ville sälja huset därför vi ville köpa ett annat hus i Frankrike. Vi hade arbetat/ byggt i huset och ville sälja det dyrare än det var förrut.

Även om omständigheterna var gabska dåliga ( krig i Ukraïna), Nicolas hittade en familj som ville köpa vårt hus och han hann nå våra förväntningar.

Det kände bra, för vi tyckte om vårt svenskt hus jätte mycket. Niclas hittade en familj som ska också ta hand om huset och trädgård.

Jag är väldigt tacksam till honom. Det finns en kontinuitet för huset tack till mäklaren.