Kunnig som mäklare, trevlig och tillgänglig
Niclas Grönvall
Niclas Grönvall är mäklare på Fastighetsbyrån Lilla Edet
.Niclas Grönvall har varit registrerad mäklare sedan 2007-11. Niclas Grönvall har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 138 omdömen med ett betyg på 4.7. Niclas Grönvall har haft 32 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
138 omdömen om Niclas Grönvall
De gånger vi hörts av så har Niclas varit trevlig. Det har dock varit en märklig process där osäkerhet funnits kring försäljningen. Mäklaren har inte hört av sig tillbaka enligt överenskommelse. Inte kunnat ge svar på frågor. Dök inte upp på bestämd tid för visning(säljaren visade oss huset istället). Gett dubbla budskap, exempelvis per telefon sa han att handpenning inte behövde läggas för att sedan på plats vid kontraktsskrivning ändra sig. Niclas har absolut inte varit den trygga och kunniga mäklaren som jag som köparen hade önskat.
En mycket trevlig person som hjälpte oss att få ihop hur vi ville ha med en försäljning av vårt kära hem. Förklarar allt som har med husförsäljning och hur man går vidare med detta.
Mycket bra.En bra och värdig mäklare.
Very much supportive and friendly.
Det var ju inte den bästa tid att sälja vårt hus, men Nicklas fixade det till slut. PS om ni väljer Niclas att sälja ert hus och vill att han skall gå på högvarv, ta med Toblerone.
Mycket bra och trevlig Mäklare.
Vi upplevde Niclas som tillmötesgående och trevlig!
Mycket trevlig och kunnig, hjälpsam och bra bemötande
Jättebra företag hjälpa med allt du behöver för att köpa ett hus utan stress. Tack så mycket.