På den extra visningen som vi fick med Åsa var hon bra på att svara på frågor och att ta fram svar via säljare på de frågor som endast de kunde svara på. Dock tyckte jag inte att Åsa nappade på våra signaler som visade på vårt intresse. Om det var jag som var säljare hade jag önskat ett mer "säljande" och engagerat förfarande från min mäklare, när man nu har en spekulant på plats. Också det faktum att när vi som enda bud givare lägger ett lägre bud än utgångspris, väljer att se det som "för lågt" istället för början på...
Åsa Larsson
Åsa Larsson är mäklare på Fastighetsbyrån Lysekil
.Åsa Larsson har varit registrerad mäklare sedan 2012-10. Åsa Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 496 omdömen med ett betyg på 4.8. Åsa Larsson har haft 22 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
2024-06 - 2025-05
496 omdömen om Åsa Larsson
Trevlig mäklare med mycket kunskap. Hjälpte oombedd til med kontakt med bank och försäkringsbolag, det var bra för oss som er norska och inte er känd i området.
Proffs ut i fingerspetsarna. Mycket trevlig att ha att göra med. Avslappnad men uppmärksam.
Hon är snäll och hon är bästa mäklare
Inlyssnande och seriös. Koll på läget och trevlig!
Bra proffsigt bemötande med värme
Saklig och kunnig om objektet, hjälpte till och var tillgänglig vid frågor
Trevligt bemötande! Lugn kan sin sak hjälpsam!
Åsa är formell, saklig och tydlig, vilket ger ett proffesionellt intryck. Jag hade inga större förväntningar mer än att jag ville ha hjälp med försäljningen, såklart levde hon upp till det. Eftersom jag tyckte att det var påfrestande med budgivningen, kände jag ett stort stöd hos Åsa. Jag har känt mig trygg med Åsa från början till slut.
Fungerarde perfekt. Snabbt, enkelt och inga problem alls.