Fastighetsbyrån Lysekil

Fastighetsbyrån Lysekil

• BadgeThirteenYears
1 407
Ring 0523-131 25 Dela

Välkommen till Fastighetsbyrån i Lysekil! Här finner du fastighetsmäklare med ett brett kontaktnät och stor erfarenhet av bostadsmarknaden i området. Vi ser att varje affär, köpare och säljare är unik och därför anpassar vi våra tjänster efter dig och dina behov i bostadsaffären. Målet är alltid att alla parter ska bli så nöjda...

1407 omdömen om Fastighetsbyrån Lysekil

Sedan starten hos Reco 2013

Ulrika G
Lysekil

Jörgen är en mycket kompetent och erfaren mäklare som jag känner ett stort förtroende för.

Michael H
Lysekil

Noggrann, professionell, trevlig, mycket kunnig.

Siv Monica B
Lysekil

Jörgen är tydlig och strukturerad. Alltid professionell i sitt bemötande. Vi är mycket nöjda.

Per Birger B
Lysekil

Förtroendeingivande och lätt att samarbeta med. Saklig och kunnig.

Susanne K
Brastad

Ger intryck av pålitlighet och har ett trevligt bemötande

Cornelia M
Lyse

Åsa är tillgänglig och service-minded, och vi hade en bra dialog genom hela processen.

Gun-Britt S
Lyse

proffsigt och hjälpsamt Bra och snabb affär

Ivan O
Lysekil

Engagerad och pålitlig mäklare. Med sitt behagliga lugn och sin tydliga Kommunikation kändes processen smidig från start till mål.

Thomas Olof W
Sålde sitt hus med hjälp av Phillip Loewen en del av Fastighetsbyrån Lysekil
Brodalen

Allt har fungerat väldigt bra. Tydlig kommunikation och löpande information under hela processen. Kan rekommenderas!

Emma L
Brodalen

Väldigt trevlig och lättsamt bemötande, personligt. Alltid snabb på att svara och återkoppla. Transparent och tydlig.

Jan S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Åsa Larsson en del av Fastighetsbyrån Lysekil
Lysekil

Väldigt öppen och trevlig. Svarade på alla frågor otroligt snabbt. Professionell och med hög integritet.

Britt B
Köpte sitt hus med hjälp av Phillip Loewen en del av Fastighetsbyrån Lysekil

Väldigt profisiell radgivning och utförande. MO

Anna D
Brastad

Trevligt och kunnigt bemötande. Snabb på att återkoppla.

Paul Ö
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jörgen Hammargren en del av Fastighetsbyrån Lysekil
Lysekil

Jörgen gav mig bra information om lägenheten och visade mig runt i lägenheten utan att stressa mig

Bodil H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jörgen Hammargren en del av Fastighetsbyrån Lysekil

Jörgen är väldigt trevlig och seriös. Kunnig och noggrann ❣️

Joakim Kristian C
Lysekil

Professionell och tillmötesgående med kundens bästa i fokus. Alltid tillgänglig och snabbt att kommunicera. Jörgen har ett behagligt lugn som inger förtroende och han är väldigt kunnig inom fastighetsmarknaden. Jag rekommenderar Jörgen varmt.

Alan K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Phillip Loewen en del av Fastighetsbyrån Lysekil
Lysekil

Veldig trivelig og kompetent person som er til å stole på. Holder hva han lover

Kirsten B

Absolut mycket nöjd med Åsa Larsson

Erik B
Lyse

Trevlig och effektiv mäklare med gott kontaktnät. Tog inte lång tid att komma till avslut när jag sålde mitt fritidshus.

Helena Z
Köpte sin lägenhet med hjälp av Phillip Loewen en del av Fastighetsbyrån Lysekil
Lysekil

Svarar snabbt. Vänlig. Enkel att kommunicera med. Tydlig. Ser fram emot att ev göra fler affärer.

Linn D
Lyse

Vi är mycket nöjda med Åsa och kan varmt rekommendera henne. Från första kontakten till avslutad affär visade hon ett stort engagemang och ett genuint intresse för att allt skulle bli så bra som möjligt. Hon var professionell, lyhörd och höll oss väl informerade genom hela processen, vilket gjorde att vi kände oss trygga från början till slut. Tack vare Åsas driv och engagemang blev affären både smidig och positiv. Hon var alltid tillgänglig när vi hade frågor och gjorde det lilla extra för att vi skulle känna oss väl omhändertagna. Vi skulle utan tvekan anlita Åsa igen vid en framtida bostadsaffär.

Klas H
Lysekil

Vi kom i kontakt med Åsa sent i köpprocessen och redan vid första kontakten fick vi ett väldigt bra intryck av henne. Trots att budgivningen redan var igång, lyckades Åsa få till en extra visning redan samma dag. Vi hade då redan fått en väldigt bra "live-video", där Åsa presenterade fastigheten, vilket innebar att vi var väl förberedda inför visningen. Även visningen var väldigt bra och Åsa kunde svara på de frågor vi hade kring fastigheten. Hon var också tydlig med att budgivningen var igång och hoppades att vi skulle...

Heléne D
Lysekil

Mycket trevligt bemötande och snabb med återkoppling på frågor, bokningar och så vidare. Professionell samtidigt som det är ett personligt bemötande.

Nina S
Lysekil

Vi är mycket nöjda med proffesionellt, vänligt, lyssnande och lyhört bemötande . Hon har även varit snabb på återkoppling o löpande info. Vi rekommenderar henne varmt till alla som ska sälja sitt boende.

Anna F
Köpte sitt hus med hjälp av Josefine Franzén en del av Fastighetsbyrån Lysekil
Brodalen

Hjälpsam i processen samt gick en stark känsla av att hon ville att det skulle bli bra för alla inblandade. Naturligt trevlig .

Maja Louise J
Lyse

Meget god kjøpsopplevelse med Jörgen som megler!

Patrik K
Köpte sitt hus med hjälp av Josefine Franzén en del av Fastighetsbyrån Lysekil

Riktigt bra! Världsklass service! Toppbetyg!

Malin M
Sålde sitt hus med hjälp av Josefine Franzén en del av Fastighetsbyrån Lysekil

Snabbt lätt och smidigt.Helt efter önskmål!

Johnny Freddy N
Brodalen

Jørgen er en veldig dyktig megler som vi kan anbefale. Dette er andre gangen vi har hatt ham som megler.

Eva A
Köpte sitt hus med hjälp av Jörgen Hammargren en del av Fastighetsbyrån Lysekil

Lite kontakt då jag mest var med som sällskap Sympatisk och lugn Hade svar på frågor

Boel Maria Z
Brastad

Jag tycker att Åsa var väldigt lättsam och lätt att prata med. Hon förklarade gången vid försäljningen på ett lättförståeligt sätt. Snabb på att återkoppla och ge svar på frågor. Så jag är nöjd med Åsa Larsson.

Åsa Maria Z
Brastad

Fantastiskt bra bemötande. Snabba och raka besked.

Robin B
Brastad

Vår upplevelse är rakt igenom god! Åsa är trevlig, lyhörd och saklig!

Björn Ragnar Z
Brastad

Upplever att det var befriande och tryggt med Åsa vid försäljningsrodret. En mycket smärtsam försäljning gjordes bra mycket enklare tack vare Åsa. Klokt och pedagogiskt fick vi precis den hjälp och det stöd vi behövde av Åsa. Vi hade tur och drog vinstlotten i mäklarracet. Tack för all hjälp. Med vänlig hälsning, Björn , Åsa och Boel.

Åsa L och Björn Ragnar Z gillar detta
Susanne S
Lysekil

Fin och proffsig hjälp! Kunnig i sitt arbete och noga med att göra affären så smidig som möjligt.

Robin K
Lysekil

Allt gick smidigt och bra! Samt kunde få svar även på helger osv på sms och funderingar.

Sølvi H
Sålde en tomt med hjälp av Josefine Franzén en del av Fastighetsbyrån Lysekil
Lysekil

Josefine är en väldigt trevlig person som möter oss med förtroende. Hon visar intresse och följer upp och informerar oss hela vägen. En 100% fantastisk mäklare.

Maria L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Franzén en del av Fastighetsbyrån Lysekil
Brastad

Jag är supernöjd med både Josefine Franzen, Anna-karin Lundqvist samt Jörgen som vi har haft kontakt med. Tack! Mvh Mia Lundqvist

Magnus L

Duktig engagerad trevlig lyhörd

Ola H
Brastad

Proffesionell, trevlig och inger förtroende Svarar snabbt på frågor och är hjälpsam.

Pia Jeanette F
Brastad

Välkomnande, mycket klar och tydlig.

Mats R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josefine Franzén en del av Fastighetsbyrån Lysekil
Lysekil

Josefine har varit hjälpsam och haft ett fantastiskt bemötande i hela processen. Hon har hela tiden hållit oss informerade om vad som hänt kring det tilltänkta objekt som vi slutligen köpte. Vi kan starkt rekommendera Josefine, och är väldigt glada över att vi haft förmånen att ha henne som mäklare i vår väg mot en ny fritidsbostad.

Ann J
Brastad

Åsa är en väldigt härlig empatisk kunnig mäklare som verkligen lyssnar in sin kund. Eftersom vi anlitat henne tidigare så var hon det självklara valet. Vi förväntade/önskade oss en snabb försäljning vilket också skedde. Då jag inte var på plats vid försäljningstillfället löste Åsa det fantastiskt bra. All eloge till henne. Med vänlig hälsning, Ann Johansson

Staffan L
Lysekil

Duktig och kunnig mäklare som verkat i Lysekils området länge och kan marknaden.

Magnus L
Lysekil

Mycket kompetent och servisminder den bästa och rekommenderade mäklaren

Camilla S
Lysekil

Vi är supernöjda med Jörgen. Han har varit professionell, lyhörd och engagerad genom hela processen. Kände oss trygga från visning till kontrakt. Rekommenderas varmt!

Norman Andrew B
Brastad

Phillip är jättebra. Han ordnade visning på Biografvägen direkt och möte med säljarna inom en vecka för konkraktskrivning. Han är bra på att förklara hela processen. Försäljning av Tegvägen går bra också med möte för styling, fotografering och besiktningen. Fråga mig igen senare under försäljningsprocessen.

Karl K
Sålde sitt hus med hjälp av Phillip Loewen en del av Fastighetsbyrån Lysekil
Lysekil

Professionell och erfaren med bra bas av intressenter i området

Lena Margareta A
Brastad

Det kändes tryggt att ha Åsa som mäklare. Hon var positiv, driftig och återkopplade snabbt under hela processen. Jag är helt nöjd med slutpriset.

Christina Rosa Martha T
Brodalen

En väldigt kunnig person lyhörd flexibel tillmötesgående varm rekommende till andra