Josefine Franzén
Josefine Franzén är mäklare på Fastighetsbyrån Lysekil
.Josefine Franzén har varit registrerad mäklare sedan 2015-06. Josefine Franzén har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-04 och har fått 160 omdömen med ett betyg på 4.9. Josefine Franzén har haft 24 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2022-04 - 2023-03
160 omdömen om Josefine Franzén
Sedan starten hos Reco 2016
köpte sitt hus med hjälp av Josefine Franzén en del av Fastighetsbyrån Lysekil
Vi opplevde prosessen som ryddig og profesjonell. Megler var behagelig og bidro til at vi hele veien hadde en god opplevelse. Likte også gesten med en flaske som markering av kontraktsinngåelse.
köpte sitt hus med hjälp av Josefine Franzén en del av Fastighetsbyrån Lysekil
Mycket trävlig, profesjonell och hjälpsam.
köpte sin lägenhet med hjälp av Josefine Franzén en del av Fastighetsbyrån Lysekil
Mkt bra.Hela affären har av samtliga parter genoförts synnerligen proffesionellt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Franzén en del av Fastighetsbyrån Lysekil
Mycket duktig mäklare och väldigt service inriktad. Kan definitivt rekommendera Josefine som mäklare.
Betyg 10 av 10 på alla punkter
Josefine Franzén har varit mycket tydlig, lugn och professionell i sitt bemötande. Vår målsättning var att få sålt vår bostad inom tre veckor vilket Josefine rodde i hamn! Det har varit lätt och bekymmerfritt när Josefine guidat oss igenom vår första försäljning ❤️
sålde sitt hus med hjälp av Josefine Franzén en del av Fastighetsbyrån Lysekil
proffisionellt bemötande
förväntningarna och resultatet av försäljningen= mycket bra
sammanfattnings vis gick försäljningen bra kanske en lite olycklig tid att sälja med tanke på världsläget. -
köpte sitt hus med hjälp av Josefine Franzén en del av Fastighetsbyrån Lysekil
Josefins bemötande var väldigt informativt och glatt å trevligt
Köpte lägenhet och ett proffsigt bemötande och hjälp av Josefin Franzen. Tack det blev kanonbra.
köpte sitt hus med hjälp av Josefine Franzén en del av Fastighetsbyrån Lysekil
har precis köpt ett hus i Lysekils Kommun, säljare var Josefine Franzèn på Fastighetsbyrån i Lysekil. Hennes bemötande var exemplariskt, hon behandlade oss på ett ödmjukt och repektingivande sätt, hennes framtoning var mycket profetionell och saklig och hon försökte verkligen lyssna in våra behov och frågor, om vi någon gång skall köpa eller sälja kommer vi att be Josefin om hjälp, hon rekomenderas varmt