Osnobbig och pedagogisk. Bästa mäklaren jag mött.
Phillip Loewen
Phillip Loewen är mäklare på Fastighetsbyrån Lysekil
.Phillip Loewen har varit registrerad mäklare sedan 2008-09. Phillip Loewen har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 307 omdömen med ett betyg på 4.8. Phillip Loewen har haft 37 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
307 omdömen om Phillip Loewen
Inlyssnande. Personlig. Engagerad.
Har "kjent" Phillip siden 2014 da jeg kjøpte Alsbäck 116 og derfor var valget enkelt når jeg nå i 2025 selger mitt hus. Phillip er åpen og omgjengelig og lett og fråga og man får alltid forståelige svar. Anbefaler han på det varmeste. Lykke til Phillip og takk for all hjelp!
Jag är så tacksam att jag valde just Phillip som min mäklare med sina ingående kunskaper sitt engagemang, sin ödmjukhet & förståelse gav jag mig själv & den platsen som för mig haft stor betydelse det bästa tänkbara förutsättningarna. Jag har verkligen kännt mig trygg igenom hela denna processen & med ett resultat långt över förväntan. Phillip är inte bara en mycket kunnig mäklare det märks att han älskar sitt jobb
Kunnig, trevlig och professionell
Rekomendera Phillip, han har hanterat vår försäljning på ett fördömligt sätt. En bra kontakt med budgivare som resulterade i snabb affär. Phillip har alltid återkopplat direkt. Han hjälpt oss med att ta fram väsentlig information under hela köpproseesen. Han har god lokalkännedom och bra kontakt med presumtiva köpare.
Jag blev proffesionellt bemött. Mäklaren levde upp till förväntningarna att leda processen och stödja både säljare och köpare. Mycket nöjd.
Alltid bra, snabb och vänligt bemötande. Går utöver det som förväntas och är väldig lösningsorienterad. Tar telefonsamtal även när han inte 'jobbar'. Har bara bra att säga om honom och skulle rekommendera honom till andra.
Philip har varit ett fantastiskt stöd genom hela försäljningsprocessen. Han är inte bara proffsig och engagerad, utan också genuint hjälpsam och alltid beredd att hitta lösningar när det behövs. Med sitt trevliga bemötande och positiva energi har han fått mig att känna mig trygg och lugn från första mötet till kontraktsskrivningsdagen. Han verkligen bryr sig om både kunden och resultatet. Varmt rekommenderas!
Kunnig och med stor lokalkännedom och känsla för rätt och riktighet. Trygg, tydlig och erfaren vilket gör affären enkel men också personlig. Jag kan varmt rekommendera Phillip Loewen som mäklare.