Alexandra von Zweigbergk

Alexandra von Zweigbergk

Alexandra von Zweigbergk är mäklare på Fastighetsbyrån Mariestad

Alexandra von Zweigbergk har varit registrerad mäklare sedan 2012-05. Alexandra von Zweigbergk har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 72 omdömen med ett betyg på 4.8. Alexandra von Zweigbergk har haft 29 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

72 omdömen om Alexandra von Zweigbergk

Sedan starten hos Reco 2022
Oscar D
Köpte sitt hus med hjälp av Alexandra von Zweigbergk en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Grangärdet

Jättebra genom hela affären! Informativ, professionell & avslappnad.

Ann-Charlotte W
Sålde sitt hus med hjälp av Alexandra von Zweigbergk en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Ullervad

Alexandra lyssnade på våra önskemål. Hon är lätt att nå och hon återkopplar snabbt. Vi har fullt förtroende för henne i hela vår husförsäljning.

Lars B
Snuggen

Alexandra är mycket trevlig och tillmötesgående både i köp och säljprocessen. Alltid närvarande och snabb att återkoppla och svara på frågor. Vi är väldigt nöjda med i vår kontakt med henne och rekommenderar henne varmt.

Lisbet S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexandra von Zweigbergk en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Mariestad Tätort

Vi är mycket nöjda med Alexandra von Zweigbergk allt har fungerat perfekt. Till våran största belåtenhet. Alexandra von Zweigbergk rekommenderar vi varmt. Lisbet och Bengt

Pia C
Marieholm

Vi blev proffesionellt bemötta, mäklaren levde upp till våra förväntningar, lätt att få tag på och återkopplade under hela processen. Mäklaren har sålt två objekt åt oss under hösten och vår upplevelse av affärerna är väldigt positiv utifrån mäklarens bemötande.

Elisabeth H

Rak, trevlig, snabb och smidig kommunikation. Alexandra lever upp till förväntningarna./Elisabeth och Thomas

Anders C
Marieholm

Alexandra är mycket kompetent. Tar reda på fakta. Har koll på lagar och regler. Följer upp och informerar.

Benjamin P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexandra von Zweigbergk en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Grangärdet

Fantastiskt bemötande, tillgänglig hela tiden för alla typer av frågar

Lovisa G
Marieholm

Alexandra har med ett trevligt bemötande och tydligt kommunikation gjort min bostadsförsäljning okomplicerad.

Xuelian H
Mariestad Tätort

Jag tycker att Alexandra görde jättebra jobbet. Lägenheten är såld i tiden som vi önskar. Och det känndes jättelätt att prata med Alexandra och hon förstod väldigt bra vad har vi för krav och försökte uppnå det. Vi är så tacksamma och nu lyckades vi flytta till ny lägenhet! Tack för samarbetet, Alexandra!