Fastighetsbyrån Mariestad

• BadgeTwelveYears
1 063
4.7
Ring 0501-165 15 Dela

Här i Mariestad och Gullspång är vi på Fastighetsbyrån marknadsledande! Om du söker bostad kan vi med säkerhet guida dig rätt på marknaden, vad du än letar efter. För oss är varje affär personlig. Vi har ett stort engagemang och jobbar alltid för att hela processen ska gå så tryggt till som möjligt. Du hittar vårt kontor och...

1063 omdömen om Fastighetsbyrån Mariestad

Sedan starten hos Reco 2013

Anita E
Sålde sitt hus med hjälp av Victoria Ericsson en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Krontorp

Inte så mycket kontakt mot slutet pga sjukskrivning Alexandra hennes kollega tog då över Men bra den tid vi hade kontakt

Anita E
Köpte sitt hus med hjälp av Alexandra von Zweigbergk en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Ullervad

Bra bemötande Kontakt hela vägen även utanför kontorstid Tillmötesgående o tillgänglig vid behov o regelbundet uppdaterad

Henrik A
Sålde sitt hus med hjälp av Alexandra von Zweigbergk en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Ullervad

Bra information, bra återkoppling när det behövdes och fick genom en lite trög affär

Anna Karolina A
Ullervad

Det har varit fantastiskt å jobba med Alexandra kommer varmt rekommenderar henne till andra som ska sälja.

Knut A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Victoria Ericsson en del av Fastighetsbyrån Mariestad

Engagerad Följer uppsatta tider Mycket förtroendeingivande Allmänt trevlig

Yvonne H
Köpte sitt hus med hjälp av Janina Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Ullervad

Trevligt bemötande. Lättsam. Kunnig.

Stefan J
Ullervad

Lätt att ha med att göra. Hjälpsam och förklarar på ett begripligt sätt.

Jessica B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maja Källström en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Centrum

Maja lotsade genom processen på ett lugnt och förtroendeingivande sätt. Har ingenting att anmärka på alls.

Johanna P
Sålde sitt hus med hjälp av Janina Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Ullervad

Väldigt nöjda med Janina, hon skötte allt proffsigt och snyggt.

Louise W

Mycket bra bemötande! Snabb återkoppling och professionell hantering av alla delar, dessutom trevlig. Vi är så nöjda hittills.

Martin G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Holmberg en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Töreboda Tätort

En ung men väldigt kompetent mäklare som levererade över förväntan. Proffsig, engagerad och lätt att samarbeta med.

Veronica S
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Bromfalk en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Högelid

Vi har haft en positiv upplevelse från början. Det har hänt saker fort när vi behövt det. Andreas har varit tillgänglig och väglett oss genom processen. Det har känts bra.

Jimmy H
Madlyckan

En formidabel företrädare för såväl Fastighetsbyrån såsom mäklarsamfundet i stort! Kunnig och påläst samt att han verkligen tog sig tid för att bemöta alla frågor och funderingar jag hade. Jag upplevde honom ärlig, professionell med ett ytterst genuint bemötande.

Thomas Å
Sjötorp

Väldigt bra, trevlig och informativ! Alltid tillgänglig vid frågor och hjälpsam när vi behövde stöd. Oerhört nöjda med Magnus och den hjälp vi fått!

Markus K
Sålde sitt hus med hjälp av Rebecca Holmberg en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Skagersvik

En engagerad,lättillgänglig,glad,trevlig person. En Mäklare med fart i,men med ett lugn som ger trygghet. Driven,professionell. Känns som hon har koll på läget ,med fötterna på jorden.

Ulla H
Köpte sitt hus med hjälp av Rebecca Holmberg en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Skagersvik

"Vi är mycket nöjda med vår upplevelse. Mäklaren hade ett trevligt och professionellt bemötande från start till mål. Kommunikationen var alltid saklig, tydlig och förtroendeingivande, vilket gjorde att hela processen kändes trygg och smidig. Jag kan varmt rekommendera denna mäklare."

Jari Tapani W
Gärdet

Alexandra har utfört sin uppgift med en positiv attityd mot oss, och hjälpte till med det som behövdes med ett gott humör och kunskap om husförsäljningen som gagnade oss i affären.

Malin B
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Bromfalk en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Gärdet

Trevlig, proffsig, tillgänglig och ärlig för att sammanfatta vår uppfattning om Andreas.

Anders H
Brommösund

Vi är nöjda från start till mål med köpet

Helena Maria W
Gärdet

En mycket trevlig mäklare o person o duktig på sitt område, kan rekommendera henne till andra

Karyn S
Köpte sitt hus med hjälp av Magnus Ståhl en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Töreboda Tätort

Magnus gjorde ett fantastiskt jobb, varje steg på vägen. Vi uppskattar hans snabba, vänliga och tydliga kommunikation.

Jonas K
Slätte

Mycket trevlig och hjälpsam. Rekommenderar.

Jonas G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Victoria Ericsson en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Gärdet

Smidigt och bra kommunikation, närhet och enkelhet

Ole Johnny L
Slätte

Kunnskapsrik, dyktig, arbeidsom, hyggelig, jeg har bare godt å si om Rebecca.

Linda T

Janina är en varm, härligt person och en sann människokännare. Hon har visat på god expertis inom sitt område och har stöttat oss under hela processen från försäljning till information och rådgivning inför vårt kommande fastighetsköp

Peter H
Gullspång Landsbygd

Rebecca Holmberg är en mycket trevlig, och hjälpsam mäklare, med stort tålamod, som gör sitt bästa för att alla parter skall vara nöjda, och för att allt skall bli så smidigt hanterat som möjligt. Jag som köpare känner mig trygg med henne !

Birgitta S
Marieholm

Jag blev väldigt bra bemött av henne,jättetrevlig och kunnig i det hon informerade mig om.Hon lyckades sälja den snabbt som jag önskade.Är jätte nöjd med henne.

Monika H
Bråten Park

Det var jättetrevligt och hon var väldigt snäll och förklarade allt väldigt bra och tydligt. Jag är nöjd med henne.

Magnus Ture Sivert J
Lyrestad

Hon har varit jättebra. Vi kunde inte ha fått någon bättre.

Oscar W
Dala

Alexandra tog hänsyn till att det var vårat första husköp och upplevdes aldrig att göra saker för krångliga eller var undvikande. Alexandra var tydlig genom hela processen och affären gick snabbt när alla parter var överrens.

Nils Lennart O
Dala

Funkar bra tillsammans med både kund och säljare

Malin R
Lyrestad

Mycket trevlig och lättsam person, har varit ett nöje att sälja vårt hus med Alexandras hjälp! Skulle varmt rekommendera andra att anlita henne, inget krångel och mkt bra återkoppling!

Merja Hannele L
Hova Landsbygd

En mycket kunnig mäklare. Engagerad i sitt arbete.jag blev mycket bra bemött under försäljningens gång. Eftersom jag under de senaste två åren även sålt en annan fastighet kan jag som jämförelse säga att jag är mycket nöjd med Rebeckas insats i försäljningen.

Miriam W
Lugnåsberget

Trevlig och lättillgänglig för frågor.

Moa H
Lugnås

Alexandra är en av de bättre mäklarna i Mariestad. Hon tar sig tid, är mycket kunnig och professionell och vad jag anser är det jag uppskattar mest är att hon svarar alltid när man hör av sig, till skillnad från många andra mäklare. Riktigt bra! Rekommenderar Alexandra starkt.

Katarina W
Halna

Jag har blivit väl bemött av Magnus Ståhl redan från start, från värderingen till visning, budgivning och kontraktet av försäljningen. Han har gett mig information löpande och varit tillgänglig för frågor. Magnus känns engagerad, har lokalkännedom och har god kunskap om människors beteenden i sammanhanget, han var dessutom tillgänglig även under sin semester. Hela processen med försäljningen har varit bättre än mina förväntningar och jag skulle absolut rekommendera Magnus Ståhl till andra som vill sälja sin fastighet i området.

Marie K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexandra von Zweigbergk en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Gärdet

Bra och trevligt bemötande. Kunnig. Säljande förväntningar. Bostad såld. Förtroendeingivande.

Hamid R
Bråten Park

Viktoria är väldigt duktig och hjälpsam . Den bästa mäklaren man kan tänka sig. Jag rekommenderar henne till alla som vill sälja.

Jenny L
Töreboda Tätort

Professionell, tillgänglig, informativ, lugn och trevlig! Sålde snabbt och mycket nöjd med kvalitén på servicen och bemötandet.

Dan L
Otterbäcken

Rebecca hade stort tålamod mig som en vacklande husspekulant i ett område jag inte är så bekant med. Det var ingen stress utan saker kunde gå lagom lugnt. Jag fick gott förtroende för hennes yrkeskompetens.

Veronica S
Snuggen

Professionell, enkel att få tag i, lyssnar och har en hög service-nivå

Else-Britt A
Nyestan

Andreas Bromfalk har varit en bra mäklare Tydlig och förklarat det jag inte vetat och förstått och skött försäljningen av fastigheten klanderfritt

Eva-Marie D
Hova Tätort

"På en marknad med låg omsättning i ett svårsålt område var vi rädd för en utdragen försäljnings process men Janina lyckades fånga en kund. Med tålamod och smidighet guidade hon denne till att bli köpare – till ett helt acceptabelt pris."

Hanna M P W
Köpte sitt hus med hjälp av Magnus Ståhl en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Sundsmarken

Trevlig och hjälpsam. Lätt att få kontakt med, svarar fort på telefon och sms.

Fuhui W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Ståhl en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Töreboda Tätort

När vi försökte sälja får lägenheten var Magnus på semester men oavsett det, var han varit tillgänglig och snäll att svara snabbt på mina funderingar. Han har hjälpt oss mycket under processen och bemött os med vänlighet. Jag är mycket nöjd med hans insats.

Tony A
Sjölyckan

Bra bemötande och god uppfattning kring våra behov och önskemål gällande fastighetsköp och försäljning.

Caroline J

mycket kunnig, tydlig, korrekt med glimten i ögat

Eva R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Maja Källström en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Madlyckan

Mycket bra och engagerad i sitt jobb, bra information till oss vad som sker under tiden vi säljer vår bostad

Mikael R
Madlyckan

Toppen mäklare skötte våran försäljning med toppbetyg

Jessica L
Grangärdet

Proffsigt bemötande. Känns kompetent. Håller mig som kund informerad och återkopplar alltid.