Mycket trevligt och professionellt bemötande. Lyssnade in önskemål och förmedlade direkt vidare till säljaren för en snabb affär!
Fastighetsbyrån Mariestad
Här i Mariestad och Gullspång är vi på Fastighetsbyrån marknadsledande! Om du söker bostad kan vi med säkerhet guida dig rätt på marknaden, vad du än letar efter. För oss är varje affär personlig. Vi har ett stort engagemang och jobbar alltid för att hela processen ska gå så tryggt till som möjligt. Du hittar vårt kontor och...
1115 omdömen om Fastighetsbyrån Mariestad
Sedan starten hos Reco 2013
Victoria har ett lugnt och bra bemötande. Återkopplade snabbt hjälpsam och kunnig. Bra kontraktsskrivning. Kan varmt rekommendera henne.
Utrolig godt inntrykk av Rebecca! Kjempeflink og tydelig på telefon, og behjelpelig med å sende all info elektronisk og på SMS. Fokusert og dedikert til oppdraget sitt, og dette kom tydelig fram spesielt siden vi ikke kunne delta på visning med mekler, men fikk lov å befare torpet på egenhånd med selgers samtykke. Selv ved møtet for signering gikk hun først gjennom hele prospektet for å sikre at vi som kjøpere ikke hadde gått glipp av noe. Rebecca har opptrådt meget profesjonelt, løsningsorientert og tillitsvekkende gjennom...
Tack för ett mycket professionellt och trevligt bemötande. Janina Gustafsson var hjälpsam, engagerad och tydlig genom hela processen. Jag kände mig trygg och väl informerad från början till slut. Rekommenderas varmt!
JAG UPPLEVDE REBECCA HOLMBERG SOM ATT HON KUNDE SITT JOBB. HON HJÄLPTE MEJ PÅ BÄSTA SÄTT.SÅ ATT JAG FÖRSTOG VAD DET HANDLADE OM..JAG KÄNDE MEJ TRYGG HELA TIDEN.HON ÄR BÅDE PÅLÄST OCH OMTÄNKSAM.DET BLIR BÄSTA BETYG SOM JAG KAN GE.
Även om marknaden var trög vid tiden för försäljningen så visade mäklaren Viktoria engagemang och var till stor hjälp med de praktiska detaljerna. Mötet då dokumenten skulle skrivas under var effektivt och trevligt. Bemötandet var proffsigt och vi är mycket nöjda.
Rebecca är mycket trevlig och professionell. Vi är mycket nöjda över hennes bemötande och vårt köp av bostad.
Jag blev vänligt bemött och Victoria var toppen på alla sätt och vis. Har absolut inget att klaga på
Fantastiskt bra mäklare, löste allt exceptionellt. Inget att oroa sig för. Rekommenderar!
Mycket nöjda med Rebecca, hon var påläst och trevlig, gjorde ett jättebra jobb. 🤗
Alexandra har på ett tryggt, professionellt och vänligt sätt hjälpt mig genomföra en försäljning av mitt hem.
Rebecca är mycket trevlig, professionell och hjälpsam vi är mycket nöjda.
Hjälpsam och engagerad mäklare.
Hjälpsam och trevligt i alla lägen. Våran affär skulle inte kunnat gå smidigare.
Mycket professionell och trevlig i sitt bemötande. Klargjorde alla stegen och hade bra kommunikation genom hela protesen. Kände sig trygg och trots utmanande marknad blev affären till det jag önskat.
Bra mäklare. Lätt att kommunicera med. Tydlig med information.
Allt har fungerat jättebra och smidigt
Jag är nöjd med samarbetet med mäklaren. Kommunikationen har varit exceptionellt bra genom hela processen, tydlig, snabb och alltid professionell. Jag har känt mig välinformerad i varje steg och fått snabba svar på alla mina frågor. Mäklaren har verkligen varit lyhörd, engagerad och enkel att ha att göra med. Jag kan varmt rekommendera denna mäklare.
Hon var positiv, kunnig och verkade veta vad hon pratar om. Vårat första möte med en mäklare och vi köpte huset så det gick ju bra.
Har bara gott att säga om Rebecca. Hon är trevlig och hjälpsam. Man kan ringa närsomhelst, när man har frågor. Rebecca är min rekommendation när någon vill sälja hus.
Rebecka är helt kanon ,hon tillvaratar mina intressen, och hon är trevlig. Rebecka kan verkligen sitt jobb!
Janina was incredibly helpful through the whole process. To communicate and explain everything in English was appreciated. Everything went smoothly, all questions answered and booking viewing and meetings were great. We couldn't have asked for a better person to help us buy a house.
Rebecca har varit lätt att göra med. Hållit god kontakt, snabb återkoppling, tagit sej god tid. Allt har gått smidigt vid vår husförsäljning. Kan verkligen rekommendera henne. Benny & Lena
Kunnig,saklig och påläst samt mycke trevlig.
Lätt o prata med altid ett smile
Trevlig verkar kunnig och framåtanda bra kontraktsskrivning på kontoret i Töreboda
Mycket bra! Förtroendeingivande!
Magnus var väldigt trevlig och levde väl upp till mina förväntningar. Det var inga krångligheter och han stog alltid till svars snabbt. Rekommenderar Magnus starkt !😀
Bra och proffsig och lyssnade på våra tankar angående försäljning. Mycket tacksamma för det goda samarbetet. Varmt rekommendera till andra.
Bra, trevlig och kunnig mäklare.
Jag är mycket nöjd med hans handläggning av mitt köp av den aktuella fastigheten. Både vad gäller att visa fastigheten och hanteringen av handlingar.
Hon är bra och hjälpsam, hjälper mig på riktigt då är det min första köp! Jag känner mig trygg🤗🌸
Kanon! Lätt att ha och göra med, håller god kontakt och är villig att göra det lilla extra. Rekommenderas starkt!
Proffsig, trevlig och ”alltid tillgänglig” Snabb att få ihop sälj o köp uppskattas av oss som köpare.
Ingav förtroende och kunnig litade på henne
Vi blev väldigt bra bemötta redan från början på visningen. Glad, trevlig och lättsam. Enkel att få tag i vid frågor och funderingar runt boendet. Totalt sett ett väldigt gott betyg. Vi är helnöjda!
Väldigt sympatisk o bra mäklare som var påläst och höll kontakten lagom mycket.
Har känt mig trygg att ha Viktoria Ericsson som mäklare hon har gjort en bra jobb och sett till att jag fått all information som jag har behov av. Varit nåbar när man behövt ha tag i henne. Så jag är nöjd med henne.
Janina är tydlig och positiv och hon tar väl hand om allt.
Hon är väldigt trevlig och positiv. Ordnade med allt.
Efter att ha påbörjat vår husförsäljning via annan mäklarfirman tog Magnus Ståhl över vårat hus i september. Magnus gjorde ett mycket gott första intryck på oss och har gett oss mycket info o feedback och goda råd under hela tiden. Magnus är mycket professionella och har verkligen levt upp till våra förväntningar.
Jättebra bemötande, snabb återkoppling. Jag blev hela tiden uppdaterad om vad som skedde, fick snabba svar på frågor. Victoria förstod vad jag ville och anpassade sig efter det och hon fick till en snabb och smidig försäljning.
Rebecca hjälpte oss att sälja vårt fritidshus, och vi har verkligen bara gott att säga om henne. Hon är rak i sin kommunikation, proaktiv, pålitlig, kunnig, proffsig, lätt att samarbeta och få kontakt med. Allt har gått så smidigt, och Rebecca har varit ett ovärderligt stöd genom hela processen, ända från värdering till överlämning av nycklar. Vi har verkligen känt oss helt trygga hela vägen! Vi skulle anlita Rebecca igen alla dagar i veckan och ger våra allra varmaste rekommendationer.
Magnus är en jordnära trygg mäklare som vet vad han gör. Snabb och smidig kontakt och alltid trevligt bemötande.
Glad, trevlig och kommunikativ. Toppenbra mäklare!
Proffsig, återkopplade snabbt , vi är nöjda
Är supernöjd med Victoria. Enkel att ha en dialog med och svarar snabbt. Rekommenderar henne.
Johan har varit tydlig, trevlig och snabb vid frågor och återkoppling via SMS och fysiska möten. Fastighetsbyrån har motsvarat mina förväntningar och jag kommer rekommendera Fastighetsbyrån.
Pålitlig, kommunikativ o trevlig, en trygg mäklare.
Saklig, tydlig och noggrann. …