Proffsig Tydlig Noggrann Kunnig
Victoria Ericsson
Victoria Ericsson är mäklare på Fastighetsbyrån Mariestad
.Victoria Ericsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-04. Victoria Ericsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-01 och har fått 43 omdömen med ett betyg på 4.9. Victoria Ericsson har haft 50 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
43 omdömen om Victoria Ericsson
Victoria är en bra försäljare, har varit på flera visningar innan detta köp och det har varit väldigt bra att både mitt köp och försäljning varit på en och samma byrå.
Har blivit mycket bra bemött av Victoria. Hon har tagit mig och mina funderingar på allvar och vi har haft en bra kontakt från visning tills nu. Hon har tydligt informerat mig om vad jag behöver göra som köpare vilket har gjort att jag känt mig trygg genom hela processen.
Bra bemötande kunnig lätt att komma i kontakt med
Lätt att ha och göra med, tydlig och kommunikativ. Jättenöjda med Fastighetsbyrån och Victoria!
Fungerade bra, finns inget att klaga på
Super trevlig och svarar fort vid frågor och funderingar.
Viktoria är alltid tillmötesgående och saklig. Har ett fint och positivt bemötande. Har haft henne som mäklare ggr flera och är alltid nöjda.
Bra bemötande, tydlig beskrivning om hur och vad som skulle hända under sälj processen. Ordning och reda när vi gick igenom avtalen med säljaren och köparen
Tydlig och konkret i sin profession Mycket behjälplig om vi hade frågor Trevlig personlighet som gjorde att man fick förtroende för Victoria