Magnus Ståhl

Magnus Ståhl

Magnus Ståhl är mäklare på Fastighetsbyrån Mariestad

Magnus Ståhl har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Magnus Ståhl har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-03 och har fått 45 omdömen med ett betyg på 4.7. Magnus Ståhl har haft 33 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.

2023-10 - 2024-09

45 omdömen om Magnus Ståhl

Sedan starten hos Reco 2023
Andreas E
Töreboda - Kilenområdet

Engagerad, informativ och kunde mycket om huset när man frågade samt tog reda på mer information

Märta F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Magnus Ståhl en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Töreboda Tätort

Bra att vi fick reda på .att lägenheten var till salu i förväg.Vi blev väl bemötta och fick en extra visning.

Margareta P
Töreboda Landsbygd

Magnus har ett trevligt och korrekt sätt, man känner sig bekväm och omhändertagen. Försäljningen gick snabbt och smidigt, informerade mej hela tiden. Är mycket nöjd med Magnus och skall absolut rekommendera honom.

Birgitta N
Brommösund

Han har skött försäljningen bra , trevlig och tillmötesgående och noga med sitt uppdrag. Kan rekommendera honom till andra vid försäljning.

Egil M
Töreboda Landsbygd

For oss det er den perfekte megleren på alle måter..Han gjør en meget god jobb og er alltid hyggelig å snakke med.

Åsa W
Sjötorp

Mycket tillgänglig på tider och dagar som är utanför kontorstid. Stort tack för det.

Anton P
Sjötorp

Trevligt och professionellt bemötande. Guidade oss igenom hela processen och höll oss uppdaterade. Överlag en riktigt bra upplevelse!

Mikaela J
Töreboda Landsbygd

Trevlig och hjälpsam! Rekommenderas varmt!

Jill S
Töreboda

Vi har anlitat Magnus vid andra försäljningar och alltid varit lika nöjda med hans arbete. Han är proffsig och pålitlig och utför alltid sitt jobb med stor engagemang. Det känns att han bryr sig om sina kunder. Arnold och Jill

Catharina W S
Töreboda

Har genomfört ett par fastighetsaffärer med Magnus och allt har varit proffesionellt och smidigt.