Magnus Ståhl

Magnus Ståhl

Magnus Ståhl är mäklare på Fastighetsbyrån Mariestad

Magnus Ståhl har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Magnus Ståhl har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-03 och har fått 58 omdömen med ett betyg på 4.7. Magnus Ståhl har haft 37 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

58 omdömen om Magnus Ståhl

Sedan starten hos Reco 2020
Per Magnus C
Töreboda Tätort

Sakligt, inkännande och mycket professionellt. Våra förväntningar var ett professionellt bemötande och han levde tillfullo upp till dessa. Vi hade behov av en snabb affär och valde acceptera ett bud som det vi hoppades på. Magnus stöttade oss i vårt beslut på ett bra sätt.

Milad M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Magnus Ståhl en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Töreboda Tätort

Riktigt bra mäklare. Bra bemötande och förklarade allt väldigt bra genom hela processen

Linnéa E
Töreboda Tätort

Så bra, rekommenderar verkligen honom verkligen. Kommer använda mig av honom i framtiden

Rüdiger M
Töreboda - Slätte

Magnus is very friendly and competent. The communication to him was always perfect and he answers very fast on E-Mails. So even 5 stars is not enough. Thanks a lot for all until now

Rune E
Töreboda Tätort

Lugnt och trevligt bemötande. Fick svar och uppföljning på de frågor vi hade. Bra flyt utan att vara påträngande.

Bo P
Töreboda - Gastorp

Väldigt professionell och kunnig. Tack vare hans breda kontaktnät blev det en bra och smidig affär.

Therese P
Sålde sitt hus med hjälp av Magnus Ståhl en del av Fastighetsbyrån Mariestad

Ett förtroendegivande och trevligt bemötande. Har ett stort tålamod över att behöva svara på många frågor och har haft förståelse att det varit en känslomässig process. Kan verkligen rekommenderas!

Anna-Sarah E
Moholm - Lagerfors

Har skött allt ordentligt, visade intresse för bostaden samt kunskap. Hade svar på frågor, och har följt upp allt. Snabb, förtroendeingivande.

Agneta S
Ladukärr

Han har varit mkt trevlig, lyhörd, intresserad , pålitligg och kunnig. Har gett snabba återkopplingar när så har behövts. Jag rekommenderar gärna honom till andra som behöver komma i kontakt med mäklare och Fastighetsbyrån.

Viktor C
Högelid

Magnus är stark kommunikativt och kom med snabba svar på alla våra frågor.