Jag som mycket ung köpare har fått mycket hjälp med att få saker förklarat för mig m.m, i allmänhet en väldigt trygg upplevelse med bra kommunikation
Johan Hinders
Johan Hinders är mäklare på Fastighetsbyrån Mora
.Johan Hinders har varit registrerad mäklare sedan 2020-04. Johan Hinders har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 62 omdömen med ett betyg på 4.7. Johan Hinders har haft 67 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
62 omdömen om Johan Hinders
Positivt bemötande från Johan från första kontakt och genom hela processen. Upplever Johan som kunnig, noggrann och ”verklighetsnära” . Kan rekomendera honom som mäklare.
Vi är mycket nöjda med Johans insats. Han var professionell, engagerad och höll oss väl informerade genom hela försäljningen. Allt gick smidigt och vi kände oss trygga från början till slut. Vi rekommenderar honom varmt till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare i norra Dalarna.
Proffsig och trevlig. Ordning och reda. Snabb återkoppling.
Det gick snabbt och smidigt. Trevligt bemötande på alla sätt och vis vilket gjorde att känslan av affär samt kontakt var tryggt och bra. Vi är mycket nöjda med Johan:
Jag kände förtroende för Johan
Bra och tydligt bemötande med löpande information. Mycket trevlig mäklare som vi snabbt fick förtroende för. Försäljningen gick förvånansvärt snabbt och alla är nöjda över en bra och rättvis affär. Nu håller vi tummarna även för tomterna med sitt attraktiva läge.
Johan är trevlig, kunnig, lugn och lätt att ha att göra med. Bra engagemang, återkopplar snabbt om man har sökt honom. En väldigt snabb och smidig försäljning. Kan varmt rekommendera honom.
Väldigt proffesionellt. Allert och närvarande utan att vara pushig
Väldigt trevlig och hjälpsam .