Robert Willman Borvik

Robert Willman Borvik

Robert Willman Borvik är mäklare på Fastighetsbyrån Mora

Robert Willman Borvik har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Robert Willman Borvik har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 78 omdömen med ett betyg på 4.7. Robert Willman Borvik har haft 42 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

78 omdömen om Robert Willman Borvik

Sedan starten hos Reco 2024
Roman C
Köpte sitt hus med hjälp av Robert Willman Borvik en del av Fastighetsbyrån Mora
Venjan

Samarbetet med mäklaren var fantastiskt och i en vänlig atmosfär. Vårt fall var specifikt eftersom vi inte bor i Sverige och hittills inte har haft någon koppling till landet. Så förutom själva fastighetsköpet löste vi även andra relaterade saker som samordningsnummer, att öppna ett svenskt bankkonto och dylikt. Mäklarens hjälp var helt avgörande här, och vi kommer att behöva den även fortsättningsvis för att överföra andra saker kopplade till fastighetsägandet – el, vatten, skatter och så vidare. Tack för hjälpen.

Jan Micael H
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Willman Borvik en del av Fastighetsbyrån Mora
Bonäs

Personlig, sakkunnig och tydlig. Man känner sig inte som en i mängden! Proffsigt jobbat ;)

Inez H
Bonäs

Jättebra! Lätt att få tag på. Allt har gått snabbt och smidigt!

Sven Roger K
Sandhed

En nogran och trevlig mäklare som löpande gav mig info om processen i försäljningen, svarade snabbt på mina frågor och gav mig tips och råd som hjälpte bra.

Artturi L
Bonäs

Robert bemötte mig riktigt bra och han har verkligen inte gjort mig besviken efter det! Han har varit väldigt bra att ha och göra med.

Svar från Robert Willman Borvik

Tack så mycket och stort grattis till nya bostaden :)

Camilla A
Morkarlby

Trevlig, kunnig och lättsam mäklare med ett professionellt arbetssätt. Enkel att kommunicera med, snabb på att återkoppla och alltid hjälpsam. Ett mycket gott bemötande från start till mål. Rekommenderas varmt.

Svar från Robert Willman Borvik

Tack så mycket för fina ord och stort grattis! :)

Frida A
Sandhed

Professionell men ändå avslappnad och välkomnande, och därmed lätt att ha kontakt med.

Svar från Robert Willman Borvik

Tack så mycket och stort grattis till ert nya hem! :)

Emil E
Morkarlby

Robert har varit supertrevlig, professionell och väldigt snabb på att återkoppla. Ett mycket positivt bemötande genom hela processen.

Svar från Robert Willman Borvik

Tack för snälla ord och stort grattis till ert nya hus :)

Pär H
Våmhus

Robert var tydlig och snabb med att svara på frågor som vi ställde om bostaden.

Svar från Robert Willman Borvik

Stort grattis till nya bostaden och tack för fina ord :)

Lars Arvid G
Våmhus

Robert är mycket smidig och duktig på sitt jobb. Toppbetyg 👍👍

Svar från Robert Willman Borvik

Tack så mycket för gott samarbete :)