Robert var bra och lätt att ha att göra med. Trevlig och tillgänglig hela tiden.
Robert Willman Borvik
Robert Willman Borvik är mäklare på Fastighetsbyrån Mora
.Robert Willman Borvik har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Robert Willman Borvik har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 90 omdömen med ett betyg på 4.7. Robert Willman Borvik har haft 50 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
90 omdömen om Robert Willman Borvik
inger bra förtroende och trevligt bemötande! fått bra info och kan verkligen rekommendera honom
En fantastisk mäklare! Robert Willman Borvik är engagerad, positiv och ser alltid lösningar. Den goda och löpande kommunikation genom hela sälgsprocessen, gjorde att vi kände oss helt trygga!
Trevlig, alert, svarade snabbt på sms o telefon.
Allt funkade bra vid vårt köp!
Han gör sin jobba på ett bra sätt
Bra bemötande från mäklaren. Snabb på att svara på frågor och funderingar. Trevlig vid all kontakt. Verkar ha " många hjärn i elden" kanske lite disträ.
Fantastisk bra mäklare , initiativ rik, lugn, saklig och med på noterna på ett utomordentligt bra sätt, oavsett vilka frågor som jag undrade över och svaren kom dessutom snabbt och enkelt förstå vad som han tyckte jag skulle göra. Kort sagt jäkligt bra kille som företaget borde va rädd om och väl ta hand om på alla sätt. Best Mike
Very nice experience with robert in the procesd for selling my cottage.
Professionell, engagerad, mycket bra bemötande. Rekommenderar honom varmt.