August har ett trevligt och pålitligt bemötande har alltid varit tillgänglig när jag haft frågor. tycker han är mån om både säljare och köpare. Jag rekommenderar Agust varmt. MVH Ingela Wilhelmsson
August Hollsten
August Hollsten är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping
.August Hollsten har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. August Hollsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 26 omdömen med ett betyg på 4.6. August Hollsten har haft 14 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
26 omdömen om August Hollsten
Trevligt mottagande vid visningen. Jag fick också den hjälp jag behövde för att genomföra budgivningen enligt mitt eget önskemål, dvs per sms. Vid visning såväl som vid kontraktsskrivandet svarade mäklaren vänligt och kunnigt på våra frågor.
Han var mycket inlyssnande till våra önskemål och tydlig med hur försäljningen skulle gå till. Våra förväntningar var att det det skulle komma igång snabbt vilket vi upplevde att det gjorde. August Hollsten var mycket proffsig och saklig i sin framställning och skötte sitt uppdrag till full belåtenhet. Vi är mycket nöjda!
August hade ett trevligt och lättsamt bemötande vid första träffen. August är lätt att nå och inger ett stort förtroende under hela hus försäljningen. Jag kommer att rekommendera August till andra som ska sälja hus. Mvh Inger 😊👍
Jag blev bemött väldigt bra . Han var nogrann och väldigt kunnig .Beskrev hela upplägget väldigt utförligt . Hade höga förväntningar på mäklaren och han levde upp till dom över förväntan . Jag hade väldig bra upplevelse av mäklaren . Både vid kontakt innan försäljning och hela vägen av uppdraget. Kan verkligen rekommendera mäklaren
August Hollsten är ambitiös, vänlig och inkännande i sin yrkesroll. Rekommenderas.
Rak ärlig och trevlig mäklare där allt funka toppen 👍
En mäklare med bra bemötande som är både trevlig och snäll. Rekommenderar starkt denna mäklare till andra.
Professional mäklare som är vid säljaren sida och köparens.
Allt är bara bra har inget annat att säga