August Hollsten

August Hollsten

August Hollsten är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping

August Hollsten har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. August Hollsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 74 omdömen med ett betyg på 4.7. August Hollsten har haft 23 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-09 - 2024-08

74 omdömen om August Hollsten

Sedan starten hos Reco 2022
Louise Svedberg I
Köpte sitt hus med hjälp av August Hollsten en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Grosvad

En trevlig och engagerad mäklare som såg till att det blev en bra affär för alla inblandade parter. Han var snabb med återkoppling och höll oss uppdaterade.

Niklas D
Grosvad

En engagerad mäklare med kundfokus

Sten Micael S
Lotorp

August var en tydlig och tillmötesgående mäklare som lyssnade på mina frågor återkopplade med svar snabbt ja en mycket kompetent mäklare tycker jag.

Lillemor K
Sålde sitt hus med hjälp av August Hollsten en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Kalbo

Vi har blivit mycket bra bemötta i allt vi undrar över. Hög servicenivå och väldigt trevlig och inlyssnande. August är sakkunnig och vi rekommenderar honom gärna. Mvh Lillemor och Håkan

Adrian C
Kalbo

Mycket trevlig, engagerad och kunnig.

Tony K
Bränntorp

Saklig, trevlig, kunnig och omhändertagande

Amanda A
Hårstorp

Jättetrevlig och målmedveten, lätt att ha kontakt med och gjorde sitt jobb utan krångel. Vi är supernöjda!

Mats G
Hårstorp

Vi är nöjda med August och att han lyckades sälja vårat hus trots svåra tider!

Susanne S
Bränntorp

August är trevlig och tillmötesgående, jag har bara positivt att säga om honom.

Sandra A
Hårstorp

Gott och vänligt bemötande. Smidig kontakt och hantering av husaffären.