Snäll, kunnig, tydlig, hjälpsam, serviceinriktad
Gabriel Tan
Gabriel Tan är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping
.Gabriel Tan har varit registrerad mäklare sedan 2022-10. Gabriel Tan har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 170 omdömen med ett betyg på 4.9. Gabriel Tan har haft 59 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-10 - 2024-09
170 omdömen om Gabriel Tan
Han är väldigt duktig på sitt arbete. Han är en noggrann person och hjälper alla . Jag rekommenderar honom som bra mäklare.
Jag vill varmt rekommendera Gabriel Tan och Johannes Hanna som hjälpte mig sälja mitt hus. Från första mötet kände jag mig trygg och omhändertagen, och deras professionalism och kunskap inom fastighetsmarknaden gjorde hela processen smidig och stressfri. Gabriel och Johannes var alltid tillgängliga för frågor, hade en öppen och tydlig kommunikation, och deras engagemang gick verkligen utöver det vanliga. Tack vare deras fantastiska arbete fick vi ett resultat långt över våra förväntningar. Ett stort tack till er båda!
Norrköpings bästa mäklare enligt mig. Tryggt och smidigt under hela processen när jag skulle köpa en bostadsrätt.
Gabriel är en mycket proffsig mäklare. Engagemanget var toppen och jag kan varmt rekommendera honom!
Som säljare är jag mycket nöjd med Gabriels hantering av min försäljning. Han är driven, positiv, flexibel och kunnig, och jag kan varmt rekommendera honom. Han har dessutom ett stort kontaktnät.
Enastående service och professionalism är nyckeln till framgång. Tack vare Gabriel Tan upplevde vi en smidig och framgångsrik försäljning av vår kåk, som överträffade alla våra förväntningar!
Han är väldigt duktig på sitt arbete. Han arbetar med alla detaljer och hjälper kunden med alla deras behov.
Gabriel har varit mycket professionell i sitt bemötande. Mycket trevlig, hjälpsam och proffsig mäklare. Gabriel hjälpte mig med att köpa lägenheten. Jag kan varmt rekommendera honom, han är en stjärna på hög nivå.
Jag vill bara tacka så mycket Gabriel för all hjälp och det fantastiska arbete du gjort med försäljningen av min lägenhet. Din professionalism, engagemang och expertis har verkligen gjort processen smidig och trygg för mig. Jag är otroligt nöjd med resultatet och uppskattar allt du har gjort!