Johannes Hanna

Johannes Hanna

Johannes Hanna är mäklare på HusmanHagberg Norrköping

Johannes Hanna har varit registrerad mäklare sedan 2024-12. Johannes Hanna har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 56 omdömen med ett betyg på 4.9. Johannes Hanna har haft 21 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-11

56 omdömen om Johannes Hanna

Joelle A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johannes Hanna en del av HusmanHagberg Norrköping
Haga

Bra och smidig affär. Tacksam för engagemang.

Roqaya M
Köpte sitt hus med hjälp av Johannes Hanna en del av HusmanHagberg Norrköping
Lagerlunda

Jag hade en mycket positiv erfarenhet av Johannes Hanna på HusmanHagberg Norrköping. Han var professionell, lätt att nå och gav tydlig och trygg guidning genom hela processen. Rekommenderas varmt.

Karbeet K
Haga

Johannes upplevs som en varm, driven och genuint engagerad person. Han är lätt att prata med, lyhörd och skapar snabbt en trygg stämning i sina möten.

Adnan K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johannes Hanna en del av HusmanHagberg Norrköping
Haga

Johannes var en fantastisk mäklare från start till mål. Med stort engagemang, tydlig kommunikation och imponerande marknadskunskap gjorde han hela försäljningsprocessen trygg och smidig. Jag kände mig lyssnad på och väl omhändertagen genom varje steg. Rekommenderas varmt! 🌟

Abir B
Sålde sitt hus med hjälp av Johannes Hanna en del av HusmanHagberg Norrköping
Hageby

Duktig mäklaren😍 vi fick rätt hjälp 🙏🙏👍👍👍

Emil B
Centralt

Johannes hade ett mycket professionellt och vänligt bemötande, och det var tydligt att han var aktivt engagerad i hela processen. Han tog sig alltid tid att säkerställa att mina frågor besvarades på bästa möjliga sätt, och när svaren inte framgick av den tillgängliga informationen, såg han till att mina frågor nådde rätt person för att få bra återkoppling. Han var också konsekvent snabb i att svara på mina frågor och återkom alltid inom kort eller när överenskommet

Timmy L
Centralt

Snabb och tydlig kommunikation. Enkel att ha och göra med.

Alina L
Centralt

Jag har god erfarenhet av att anlita Johannes som vår mäklare. Han var driven, kunnig, och pedagogisk, och samtidigt tydlig med vad som gällde samt stöttande igenom varje steg i försäljningsprocessen.

Hanan R
Köpte sitt hus med hjälp av Johannes Hanna en del av HusmanHagberg Norrköping
Hageby

Vi är mycket nöjda med vår mäklare Johannes. Han var alltid professionell, tillgänglig och tydlig i kommunikationen. Tack vare hans engagemang och stora kunskap om marknaden gick försäljningen smidigt och vi kände oss trygga under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Johannes till andra som vill sälja eller köpa bostad.

Gandi I
Sålde sitt hus med hjälp av Johannes Hanna en del av HusmanHagberg Norrköping
Hageby

Mycket bra mäklare och proffsigt