Vi har både köpt och sålt via Gabriel. Smidig när det gäller allt. 5/5 stjärnor. Rekommenderas varmt.
Gabriel Tan
Gabriel Tan är mäklare på HusmanHagberg Norrköping
.Gabriel Tan har varit registrerad mäklare sedan 2022-10. Gabriel Tan har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-01 och har fått 54 omdömen med ett betyg på 5.0. Gabriel Tan har haft 27 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-01 - 2025-04
54 omdömen om Gabriel Tan
Det var roligt en bra samarbete. Tack du och önskar dig all lycka ❤️
⸻ Professionell, engagerad och alltid tillgänglig! Jag är otroligt nöjd med samarbetet med Gabriel tan på Husman Hagberg . Från första mötet kände jag mig trygg och väl omhändertagen. Mäklaren var mycket kunnig, lyhörd och höll mig informerad genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Gabriel Tan till alla som söker en pålitlig och driven mäklare!
Jag kan varmt rekommendera Gabriel Tan! Från första kontakt visade han ett stort engagemang, professionalism och en genuin vilja att göra det bästa för både säljare och köpare. Han var alltid tillgänglig för frågor, höll mig uppdaterad genom hela processen och gav tydliga råd som kändes trygga att följa. Tack vare Gabriels driv och fingertoppskänsla fick vi till en smidig affär med ett riktigt bra slutpris. En mäklare man gärna anlitar igen!
Gabriel var tillgänglig, lyhörd och svarade snabbt på våra frågor. Han gjorde processen trygg och enkel för oss på ett lugnt och förtroendegivande sätt.
Vi köpte ett hus via Gabriel i Skarphagen. Gabriel har varit tillgänglig, bemött mig och frun mycket bra och alltid hållit oss uppdaterad. Vid kontraktsskrivning var även Gabriel tydlig och gick igenom köpet väldigt bra och detaljerat. Vi är oerhört tacksamma över hans bemötande och professionalism.
Gabriel Tan överträffade alla våra förväntningar. Trevlig, lyhörd, alltid tillgänglig och otrolig professionell och kunnig. Vi är så nöjda med den snabba och smidiga husförsäljningen. Är du på jakt efter ett hus eller ska du sälja, då rekommenderar vi er att anlita Gabriel. Bästa mäklaren i stan! Vi är så nöjda!
Bästa mäklaren i stan! Lyhörd, kunnig och professionell, alltid tillgänglig och supertrevlig. Vi är mer än nöjda och rekommenderar varmt Gabriel.
Tillgänglig Snabb Förstående Ger den upplysning jag ber om Vänlig