Professionellt bemötande.’bra kontakt och svar på frågor.
Felix Öberg
Felix Öberg är mäklare på Fastighetsbyrån Nybro
.Felix Öberg har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Felix Öberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-06 och har fått 209 omdömen med ett betyg på 4.8. Felix Öberg har haft 56 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2022-12 - 2023-11
209 omdömen om Felix Öberg
Så här långt har allt gått smidigt. Vi har inte avslutat samarbetet ännu, men ingenting att klaga på.
Engagerad ville vårt bästa trevlig lätt att få tag i
It was a pleasure working with Felix Öberg to purchase our house in Sweden. He was responding fast on each question we had and he made the house purchase as a good experience for is. Thank you Felix
Lätt att komma i kontakt med för eventuella frågor.Kunnig och trygg påläst trevlig Mvh Ingegerd o PO
Noggrann och tydlig men också extremt trevlig. Rätt man för rätt jobb enkelt sammanfattat, han vet vad han gör!
Mycket trevlig, snabb på att svara och återkomma. Alltid glad och vill allas bästa.
Fantastiskt bra bemötande! Bra och tydlig! Kompetent och profesionell.
Felix är väldigt professionell, respekt fullt, vänlig och kapabelt mäklaren.
Felix har varit mycket hjälpsam, trevlig, levt upp till våra förväntningar. Han har varit lätt att få tag på när vi har haft frågor. Helt enkelt mycket bra. Mvh Annica