Johannes Milton

Johannes Milton

Johannes Milton är mäklare på Fastighetsbyrån Nybro

Johannes Milton har varit registrerad mäklare sedan 2024-09. Johannes Milton har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-01 och har fått 33 omdömen med ett betyg på 4.9. Johannes Milton har haft 36 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

33 omdömen om Johannes Milton

Fredrik V
Köpte sitt hus med hjälp av Johannes Milton en del av Fastighetsbyrån Nybro

Mycket bra, professionell trevlig och tillmötesgående

Samuel Karl Lennart W
Sålde sitt hus med hjälp av Johannes Milton en del av Fastighetsbyrån Nybro

Mycket bra! Väldigt trevlig. Noggrann, ärlig och väldigt tydlig.

Fia Ann-Helén Marie L
Sålde sitt hus med hjälp av Johannes Milton en del av Fastighetsbyrån Nybro

Hej Johannes höll mig uppdaterad hela tiden. Jag fick snabbt svar oavsett dag och tid. Väldigt trevlig person.

Julia F
Köpte sitt hus med hjälp av Johannes Milton en del av Fastighetsbyrån Nybro

Vi upplevde Johannes som en mycket vänlig, öppen och hjälpsam person. Han hjälpte oss mycket bra med alla relevanta frågor och övervann tålmodigt språkbarriärena, vilket hade oroat mig eftersom jag knappt talar svenska och inte heller bra engelska. Tack så mycket!

Kenneth A

…………..,…………………………..xxxxxxxxxxxxxxcxxcccc

Anders H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johannes Milton en del av Fastighetsbyrån Nybro
Bergkvara

Affären var bra, klara besked, enkel att förstå, inga oklarheter, snabb och trevligt bemötande, mvh Anders

Annelie S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johannes Milton en del av Fastighetsbyrån Nybro
Bergkvara

Han är mycket duktig och trevlig. Han var målmedveten, lät inte tiden gå utan jobbade ivrigt på att få lägenheten såld. Tyckte mycket om honom och skulle absolut rekommendera honom till någon annan.

Nadja G
Kristvallabrunn

Vi har haft mycket goda erfarenheter hittills. För närvarande återstår husöverlämningen i februari, men Johannes har hittills gjort allt för att stödja oss och vi är mycket tacksamma för det. Förhoppningsvis går resten lika bra. Tack till Johannes från Tyskland

Ewa R
Sålde sitt hus med hjälp av Johannes Milton en del av Fastighetsbyrån Nybro

Trevlig och hjälpsam. Gör sitt bästa för att vi får en bra säljuppöevelse

Ulrika N
Köpte sitt hus med hjälp av Johannes Milton en del av Fastighetsbyrån Nybro

Johannes är väldigt trevlig, kunnig och tillmötesgående. Han var lätt att kommunicera med och återkopplade alltid. Med andra ord en mäklare att rekommendera.