Vi är jättenöjda med Felix som mäklare när vi sålde vårt hus.
Felix Öberg
Felix Öberg är mäklare på Fastighetsbyrån Nybro
.Felix Öberg har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Felix Öberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-06 och har fått 292 omdömen med ett betyg på 4.8. Felix Öberg har haft 57 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
292 omdömen om Felix Öberg
Felix är väldigt trevlig,kunnig,bjuder på sig själv. Finns oxå till hands om man behöver hjälp eller undra något.
Trevlig informativ och öppen hjärtlig. Kunnig
Han är påläst och trevlig . Har svar på dom frågor som man ställer.vilket gör att man känner sig sedd och välkommen.
Uppfyllde alla förväntningar. Trevligt sätt hjälpsam och man kände att han hade full koll på allt. Kan varmt rekommendera honom.
Duktig, professionell bemötande
Tydlig kontakt mellan köpare och säljare. Professionellt bemötande. Påläst och tog reda på information om den inte fanns och återkopplade snabbt.
Mycket bra mäklare, rekommenderar starkt!👍
Trevlig, empatisk, noggrann med information, lätt att samarbeta med. Håller alltid vad han lovat. Lätt att få kontakt med. Ringer alltid upp snabbt om han inte kunnat svara . Felix är en underbar mäklare.
Trots sen eftermiddag bemöttes vi med leende och engagemang. Avslappnat och enkelt, vi fick den information vi behövde och svar på frågor vi hade.