Michaela Brock

Michaela Brock

Michaela Brock är mäklare på Fastighetsbyrån Oskarshamn

Michaela Brock har varit registrerad mäklare sedan 2014-04. Michaela Brock har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 172 omdömen med ett betyg på 4.8. Michaela Brock har haft 40 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

172 omdömen om Michaela Brock

Sedan starten hos Reco 2018
Tam T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Michaela Brock en del av Fastighetsbyrån Oskarshamn
Centralt

Michaela Brock är lite dyr mäklare, men oerhört proffsig. Rekommenderas varmt!

Felicia L
Köpte sitt hus med hjälp av Michaela Brock en del av Fastighetsbyrån Oskarshamn
Kolberga

Hjälpsam, allt har varit toppen 😊

Jan M
Centralt

Pigg och glad. Alltid tillgänglig. Bra tips och råd om upplägg och styling. Lyhörd för våra önskningar.

Åsa M
Centralt

Trevlig,pålitlig ,tjänstvillig och väldigt lätt att ha att göra med. Lyhörd för våra önskemål. Vi kunde inte fått bättre mäklare.

Ulla-Carin L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Michaela Brock en del av Fastighetsbyrån Oskarshamn
Centralt

Vi har lite erfarenhet av hur mäklare arbeta men kontakten vi haft med Michaela har bara varit bra. Trevlig och framförallt har hon alltid hört av sig när vi sökt henna. Lättsam och kunnig.

Sozdar M
Södertorn

Jag köpte min lägenhet via Michaela och är verkligen supernöjd! Hon var väldigt professionell, engagerad och lätt att ha kontakt med under hela processen. Michaela var alltid tillgänglig för frågor, gav tydlig information och gjorde allt för att affären skulle kännas trygg och smidig. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som letar efter en kunnig och pålitlig mäklare!

Ida H
Köpte sitt hus med hjälp av Michaela Brock en del av Fastighetsbyrån Oskarshamn
Knartorp

Det fungera bra! Lätt att få tag på.

Nicole J
Södertorn

Fantastisk mäklare som är flexibel i att svara i telefon, hjälper till i alla delar som har med försäljning att göra och får en att känna sig trygg med sin försäljning.

Eva A
Havslätt

När jag väl fick kontakt med Mikaela så fick jag ett professionellt och respektfullt bemötande. Mikaela beskrev hela köpeprocessen pedagogiskt och tålmodigt. Mvh Eva Augustinsson

Hanna G
Havslätt

Ger ett varmt och tryggt intryck från start. Snabb och regelbunden återkoppling genom hela vägen av ärendet.